Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02 10:39 - getmans1 пише като ПЛАТЕН ТРОЛ или повече от трол.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 136 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 17.02 10:25


Аз минавам за комунист в блог.бг, но весник Дума не съм поглеждал поне от 20 (двадесет) години. Защото техен автор, Пламен Енчев ако помня, беше написал фразата "чисто българска тъпа упоритост". Писах им - без отговор. И оттогава ги НЯМА за мене. За мене ги няма, но getmans1 РЕДОВНО ЧЕТЕ "ДУМА". Което само един соц-носталгик или ПЛАТЕН АГЕНТ-МАКАРТИСТ може да издържи. Читателят да прецени кое от двете.

Да напомня, че името на сенатора Макарти отдавна не се споменава, защото е ПОЗОР за "демократична" Америка. Но ПРОПАГАНДАТА на САЩ е макартистка до днес. Оттам са макартисти и нашите психо-десни, даже без да го знаят. Те не знаят, че сенаторът Макарти е човекът, организирал ПРОТИВО-КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИЛИЩА по Д О Н О С за хора, събудили у кой да е СЪМНЕНИЕ за ква да е връзка с комунистическа партия.

Комисията създадена от тоя рано починал хомо, се е наричала "Комисия за антиамериканска дейност". Тя разследва между другото Чарли Чаплин, опозорява го и той е принуден да напусне САЩ. Разследва и Айнщайн, който е СОЦИАЛИСТ (знаят ли това психо-десните?), но той някак се оправдава. Разследва бащите на атомната и водородната бомба, но и те се оправдават.

Семейство Розенберг обаче са екзекутирани за "предаване на ядрени тайни". Писмото на Айнщайн до президента, да ги помилва защото доказателствата са прекалено СПОРНИ за такава крайна присъда, не помага. Комисията на Макарти обаче е закрита, след като комунистическата партия на САЩ е сведена до група без значение. До днес.

Айнщайн пише до приятел, че американската интелигенция е КРАЙНО УПЛАШЕНА. С право е урлашена, защото като ВСЯКА  интелигенция е предимно Л Я В А. Но изведнъж разбира, че за това се отива в затвора или най-малко се остава без работа. А след ВСВ, заедно с целия свят, заедно с Чърчил и Рузвелт, тая интелигенция е екзалтирана от великите победи на СССР начело със Сталин.

Затова е измислена баснята за 100 000 000 (наскоро прочетох за 150 000 000) жертви на комунизма. Басня, в която нашите макартисти свято вярват и се възмущават и гнусят. И забравят КОИ СА АВТОРИТЕ на Герника, Хирошима, Нагазаки,  Дрезден  и СОФИЯ. Да, София, която НЕ Е НАПЪЛНО разрушена, но пък е ЕДИНСТВЕНА НА СВЕТА, където американците ДОКАЗАНО са хвърляли ИЗБУХВАЩИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ...

Та да се върнем на колегата getmans1.

Вчера, 15.02.2020 той публикува в блог.бг постингът  "П Е Щ Е Р Е Н К О М У Н И З Ъ М ... това е точният израз "  Където громи някакъв гражданин, писал до весник Дума да се наложи 1000 лв данък на програмистите, защото получават много, а трудът им заминава в чужбина и т.н

Аз първи написах коментар, че дописката в Дума наистина е пещерна, но пещерняците в нашите медий са хиляди и потчти всички са ДЕСНИ, защото от 30 години факултетът по журналистика произвежда само такава продукция.

И ето рано-рано днес същият гетмансІ отново громи комунизма. В постинг от 07:07 часа "Извинение към левите – в България е имало фашизъм! " той ползва "аргументи" от книгата на ЖЖ "Фашизмът". Чел съм я преди 10-ти и наистина е жалка. Не случайно самият Желев признава, че тая книжка предизвиква у властта учудване и любопитство към него. Не гняв и мъст. Защото е на УЧЕНИЧЕСКО РАВНИЩЕ. Изброени са всички ВЪНШНИ прилики на режима на Хитлер със Сталинския СССР. Култ към вожда, една партия, младежка и детска организация, червено знаме, социализъм и т.н.

"Фашизмът" на ЖЖ обаче НАПЪЛНО отговаря на американската ПРОПАГАНДА, че Хитлер=Сталин и фашизъм=комунизъм, с което се отнема от СССР ореолът на победител на фашизма. Затова ЖЖ беше прехвален и избран за първи президент.

Н О

ЖЖ пропуска главното. Германия се въоръжава за РЕВАНШ, "Моята борба" на Хитлер прокламира ПРЕВЪЗХОДСТВО на немската раса, славяните обявява за тор а евреите за смъртен враг, и зове за ЖИЗНЕНО ПРОСТРАНСТВО на Изток, т.е. за война. СССР също се готви С ВСИЧКИ СИЛИ за война и затова прилага диктатура, от която Хитлер като практичен човек КОПИРА успешните ходове. С това приликите СЕ ИЗЧЕРПВАТ.

Сталин, поучен от Интервенцията, се готви за ЗАЩИТА.  И не случайно САЩ и Англия се съюзяват със Сталин, а не с Хитлер (за съжаление на нашите психо-десни,) каквито идеи е имало до края на ВСВ. На СССР и на Сталин (грузинец, все пак) е ЧУЖД НАЦИОНАЛИЗМЪТ и РАСОВИТЕ ТЕОРИИ.

Та така, драги гетманс І. 

Ти всеки ден, даже в уикенда, РАБОТИШ, като че ти плащат,  срещу "комунизма" и "Путинизма". Напомняш Малкия Иванчо който, каквото и да гледа, си мисли за едно и също. Само че на Иванчо мислите му са по-човешки.Тагове:   Путин,   комунизъм,   фашизъм,   getmans1,


Гласувай:
4
11. krumbelosvet - И весник Монитор го няма за мене.
16.02 11:04
И весник Монитор го няма за мене, защото преди 20 години НА ЦЯЛА ПЪРВА СТРАНИЦА с тлъсти букви публикува заглавие Б Ъ Л Г А Р И Я У Б И ДЕТЕ.!!!!!!!!!!!!!!!! (По повод на забравения днес случай, когато психично-болна майка беше убила детето си.)
А съм запомнил английска публикация, че там годишно загиват от домашно насилие над 300 деца. Сега едва ли са по-малко. Поводът за последното убийство бил, че започвал мач по ТВ, бебето в ллюлката хленчело, и бащата го размазал с юмруци. Сигурно е бил "загрял" с бира, какъвто е обичаят там.
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
16.02 21:41
Я не си губи времето с Гетьо.
Аз от години не купувам вестници и не гледам телевизия.
цитирай
3. krumbelosvet - Да подесетя
16.02 22:00
Не ми е приятно да водя дискусия с тролове. И какво? Да харижа някоя младежка душа на фашистката отрова на психо-десните? И аз рядко поглеждам ТВ и вестници. Но те, ТЕ, Т Е създават общественото мнение. И за това обществено мнение трябва да се води борба. До медиите нямам достъп, затова "блогирам".
цитирай
4. planinitenabulgaria - Има до такава степен промити мозъци - не Ви включвам в тази категория! -
24.02 12:55
които не различават курец от палец...
Аз обаче никога не ги сгрешавам, като ми се наложи да ги различавам.. Заради неппомития си мозък.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 411361
Постинги: 490
Коментари: 1612
Гласове: 1708
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930