Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2020 19:25 - Ти, sevt9, си човек на ОМРАЗАТА. С какво право говориш за Христа?
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 477 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 13.02.2020 19:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
С омраза си закърмен, "севте". И ги говориш едни...
"за България,но за обезлюдяването Й са виновни комунистите и чадата им, както и слугите им."
ТОВА е шизофрения. Не може да не знаеш, че на 9-ти бяхме 6 милиона. На 10-ти - ДЕВЕТ милиона. За 45 години 50% прираст. Сега сме по-малко от ПЕТ милиона българи, останалите не са. И май новородените циганчета са повече от българчетата.

А омразата ти е такава, че не ти стига да обвиниш комунистите, не, и Ч Е Д А Т А им са виновни. Коя е долната граница? За ТВОИТЕ хора преди 9-ти беше 7 (седем) години, толкова е било най-малкото РАЗСТРЕЛЯНО ястребинче. Колегата ти в блога Атил, иска И БЕБЕТАТА под земята. Ти къде стигаш с омразата и мъстта? Да не разпорваш бременните като башибозук?

Колко ЖИВИ КОМУНИСТИ познаваш? Аз до 40-годишен съм бил безпартиен. Познавам хората и отвън и вътре в БКП. Повечето от тях считаха Христос за първия комунист. Защото Исус казва "по-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Царството Божие" и "Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си". Исус измива краката на учениците си, за да СЕ ЗАПОМНИ ЗАВИНАГИ, че водачът трябва ДА СЛУЖИ, а не да господства.

Ако ти НЕ СИ ВИДЯЛ такива комунисти-идеалисти, значи си бил ЗАСЛЕПЕН ОТ ОМРАЗА. Ти и роднините ти, сте слухтели около радиото, да слушате МАКАРТИСТИТЕ от САЩ и Западна Европа. Такъв морал имаха тия макартисти, че чрез свои хора в България научаваха задачите и темите за матурите, и ги съобщаваха по любимите ти радиостанции. ТОВА ви е морала.

Виж, скрий белите си коси, че е срамота.

Прочети нещичко от мене.

Много пъти съм припомнял, че:
- Комунистите не са разстрелвали деца.Вие сте.
- Комунистите на са рязали глави. Вие сте.
- Комунистите не са палили къщи. Вие сте.
- Комунистите не са потопявали в Дунава шлепове с ЖИВИ арестанти. Вие сте.
- Комунистите не са клали като свиня ЗАКОНЕН ПРЕМИЕР. вИЕ СТЕ.
  (И преди да го заколите, сте го били и яздили.)
- Комунистите не са удушавали с въжета хиляди арестанти. Вие сте.
  (И поета Гео Милев между тях. Обгорелия му череп, с изкуственото око вътре,
  беше намерен в масов гроб там, където е сега пазарът Илиенци.)
- Комунистите не са излагали телата на убити нелегални по селските площади. Вие сте.

  (и сте водили ученици под строй, за назидание. Имам две балдъзи и двама
   баджанаци, които са водени така. Знам площадчето и чешмата в село Паничери,  Хисарско, където е било тялото. И се намерило едно дете, след 10-ти върл  седесар, което взело вършина и побутнало крака на убития.)
- Комунистите не са обявявали война на Англия и САЩ. Вие сте.
  (Зарад тия "символични" войни, бяха бомбардировките с хиляди жертви)
- Комунистите не са плащали 50 000 лв награда "за главата" на убит нелегален. Вие сте.

Ти, sevt9, НЕ МОЖЕ да не знаеш за тия зверства. 
С какви очи обвиняваш жертвите и ДЕЦАТА им?
Такъв ти е моралът.

Тоя път обаче вие не проляхте кръв. Макар че МНОЗИНА още се канят, и между тях мой приятел от казармата, най-кроткият човек. Но живее близо до парламента, подскачал е на всички ПСИХОТРОННИ сини митинги и е получил ОТРАВЯНЕ със смъртна омраза.

И ние не проляхме кръв, макар че без край ни приписвахте, как с кръв сме взели властта и с кръв ще я дадем. Толкова ни познавате.

Вервате на западната пропаганда, която жадно сте попивали, докато ние СТРОИХМЕ и П О С Т Р О И Х М Е  Вапцаровския "завод на живота". Нямаше хора без хляб, покрив, образование и лекар. Неграмотността и туберкулозата бяха забравени. СЕГА СЕ ВРЪЩАТ.  Докато ти, севте, обикаляш Европа, и НЕ СЕ СЕЩАШ ЗА СТРАДАЩИТЕ, както и подобните на тебе не са се сещали преди 9-ти. 

 


Тагове:   омраза,   Макартизъм,   sevt9,


Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Минусите са на гергер, апоапофф и юлия с четиридесетте фльорци.
12.02.2020 21:18
Чиито коменти изтрих, щото са писани като че не са чели постинга. Пеят старата си фашистка песен.
Гергер припомня баснята за 100 000 000 жертви на комунизма. Изостанал е. По-младите психо-десни вече броят 150 000 000. НЯМА такива документи, даже и СПОМЕНИ такива няма. Тия "спомени" са от пропагандата на САЩ, които трябва да измислят престъпления по-големи от ОБЕЗЛЮДЯВАНЕТО на един континент, от Хирошима, Нагазаки и ДРЕЗДЕН. А, и София, и България, които не само са бомбардирали БЕЗ НИКАКВА ВОЕННА НЕОБХОДИМОСТ, но и са хвърляли ИЗБУХВАЩИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ. Само в България са го правили, тия "съюзници", демократи и борци за "правата на човека". И любимци на споменатите трима с минусите.
цитирай
2. krumbelosvet - Все пак, благодаря на тия тримата с минусите
12.02.2020 21:26
Гергер, апоапофф, и Юлия с четиридесетте фльорци.
Те не отрекоха дузината изброени от мене ЗВЕРСТВА на антикомунистите преди 9-ти, които комунистите НИКОГА не са повторили.
Тия зверове комунистите, "избили 100-150 милиона" по света, в България не са повторили НИТО ЕДНО от зверствата на антикомунистите.
цитирай
3. krumbelosvet - Бръкнах в гнездото на осите психо-десни
13.02.2020 06:55
За броени часове се изсипаха в блог.бг купища опашати лъжи от познатите психо-десни троли. На психо-десните "истините" са фалшиви, но омразата им е истинска. Потомци на убийци. Наши и чужди. На тях им минава покрай ушите истината за американските ИЗБУХВАЩИ ДЕТСКИ ИГРАЧКИ, хвърляни при бомбардировките. В един преден пост Севт9 БЛАГОСЛАВЯ Америка.
А в коментар на АДРЕСИРАНИЯ ЗА МЕНЕ постинг от вчера, Севт9 споделя семейна история. След 9-ти през нощта влезли у тя "цървули", опрели пушка в главата на майка му и ги ограбили. Според севт са били и комунисти, освен цървули.
Пикасо не е цървул, Севте9.
Пикасо е плащал членски внос на френската комунистическа партия до края на дългия си живот. Той е видял Герника.
Семейството ти е пострадало от КРИМИНАЛНИ престъпници. Ако бяха хора на властта, защо ще идват през нощта? Явно ПРЕДИ ДА ВИ ОГРАБЯТ сте били заразени с бесовете на Ванче Михайлов, убиец от европейски мащаб. И в криминалните престъпници, сте видели "цървули" и "комунисти". Цървули се носеха ОТ ВСИЧКИ по селата. Освен богаташите.
А ти нещо не премълчаваш ли? Тая омраза с нацепеното пиано, как е дошла? Много македонци са ползвани от утайките на офицерството като палачи-садисти.
А аз не съдя за омразата ти само от последния пост. Като всички антикомунисти, ти си и БЪЛГАРОФОБ. Помня поста ти за Истанбул, колко били хубави турците, като удряли чела в земята и колко били долни българите, и как сладко пеел ходжата, и как те развълнувал...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954793
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031