Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01 12:16 - Нашето изчезване като народ, е планирано от Европа преди промените.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 149 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 17.01 09:50


На 17.03.2017г. блогерът balkan1 публикува в блог.бг пост под заглавие „България след българите”, който цитирам изцяло, заради фундаменталното му значение за нас:

През втората половина на април 2013 г. в Брюксел е проведена конференция на тема „Проблеми на демографската политика в Европейския съюз“. На нея кратък доклад изнася комисарят по регионалната политика Йоханес Хан. Тъй като докладчикът невнимателно и без да иска разкрива ПРЕСТЪПНАТА ПОЛИТИКА на ЕС и САЩ спрямо България, ще вмъкна в цитирания текст кратки коментари в скоби към възлови места. За улеснение на читателя, абзаците са номерирани, а възловите места са с по-тлъст шрифт.

Ето го самия доклад:

Уважаеми дами и господа, колеги,

(1)    Знам, че това, което ще изложа пред вас, ще засегне особено болезнено българските ни колеги, но ние няма как да си закрием очите пред действителността, такава, каквато е, ако искаме Европейският съюз да оцелее и да се радва на едно сигурно и стабилно бъдеще. Дълго търсих точното заглавие на този документ и най-накрая се спрях на “България след българите”, като предупреждение, че ако не вземем необходимите мерки, не след дълго можем да се сблъскаме с подобен доклад, но вече със заглавие “Европа след европейците”.     (Б.М. До тук излиза, че опасността е ОБЩА за европейците, а българите само са първи във времето и нещо като опитни мишки. В абзац (3) обаче причина за нащите беди НЕ Е ОБЩА, а е САМО НАШАТА „народопсихология”, а в заключителния абзац (11), НАШАТА ТЕРИТОРИЯ ТРЯБВА ДЯ СЕ ЗАСЕЛИ С 10 МИЛИОНА ДРУГИ ЕВРОПЕЙЦИ).    За какво става въпрос?

(2)    Всички вие знаете, че наскоро приехме Република България за член на Европейския съюз, но малцина сте наясно, че нейното население се топи с огромна скорост. Във времена, когато усилено се говори за пренаселеността на света като цяло, за недостига от ресурси, необходими за задоволяването нуждите на човечеството, България представлява едно, меко казано, странно изключение. За съжаление това изключение се намира в границите на Европейския съюз и ние трябва много внимателно да изследваме демографските процеси, протичащи в тази държава, и да си направим необходимите изводи. Ще ви го кажа директно – до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.     (Б.М.  Комисарят „забравя”, че до „промените” българите се увеличават всяка година и достигат почти 9 милиона. Да, процесът на намаляване на българите ще бъде необратим, докато „Европа” не дава и дума да става за какви да е мерки срещу него. Само един пример е РАЗМНОЖАВАНЕТО НА ЦИГАНИТЕ с пари на българите. Циганската престъпност хвърли почти всички села под циганско робство, с грабежи, насилия и убийства по дворове и домове. А зеленчуци и плодове вече могат да се отглеждат само в СТРОГО ОХРАНЯВАНИ МАСИВИ, не по дворове и малки градини. Комисарят „случайно” не казва нито дума за тая престъпност. Той говори за корупцията на българските политици, но „забравя”, че началото на тая корупция поставиха ЗАПАДНИТЕ ПРОТЕЖЕТА от СДС като „господин 10%” например, продължи я част от свитата на Царя, също от западни протежета, а пълният й разцвет настъпи при ББ, издигнат и ПОДДЪРЖАН на власт от ЕНП и САЩ. „Забравя” комисарят и всички икономически лостове на Запада, с които беше унищожена нашата икономика. На това ще се спрем накрая.)

(3)   Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология. Българите, по това, което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие. Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени. Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани. В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.     (Б.М. Странна амнезия на комисаря. Уж е виновна българската „народопсихология”, а данните за намаляване на населението са след 1990г., т.е. след промените. Подло, комисаре. Ти ПРОПУСКАШ, ЧЕ ДО ТАЯ ДАТА НЯМА намаляване на българите. ДРУГА „народопсихология” ли сме имали и каква е била тя, щом българската води до обезлюдяване? Вярно е, че имахме безсрамни политици като споменатия „мистър 10%”, Бог да го прости, но имхме и НЕкорумпирани, като ЖЖ, но той пък от наивно доверие в съветите на новите братя, нанесе повече щети от корупника. А най-НЕкорумпираният, злодеят Жан Виденов, който се опита да не изпълнява нито руски, нито западни съвети, точно той беше свален с най-голям позор. Мълчи се как се стигна до бунтове. Но аз съм провил графики за икономическите показатели довели до хиперинфлацията, която пък донесе хлебната криза, глада и бунтовете. На Виденов просто НЕЗАКОННО му спряха договорен транш от 1 милиард долара, който трябваше да смекчи удара от платените 2 милиарда дългове. ТОВА доведе хиперинфлацията. Има и други доказателства за това, но ще припомня най-простото – отиде си Виденов, дойде Софиянски, дойде и милиардът, и инфлацията свърши без икономиката да шавне с малкия си пръст. И до днес протежетата на запада обясняват, как комунистите носят глад, а десните поправят белите им. Всъщност, американски изборни технологии решават ВСИЧКИ избори у нас, и от време на време властта се дава на „комунистите” за да операт пешкира, да им се прехвърли вината за УНИЩОЖЕНИЕТО на народ и държава. На „властващите” коми им се спират траншовете „за корупция”, те падат от власт с позор, спрените пари се дават на десните, плюс огромни заеми, а когато дойде падежът на заемите, може пак да дойдат на власт левите, за да операт пак пешкира.)

(4)    Почти всички можещи и знаещи българи търсят начин да емигрират, а и не само те, хората от малцинствата също. България за последните години е загубила близо 260 000 жени в детеродна възраст. В страната живеят предимно пенсионери, които нямат нито силите, нито възможността да се противопоставят решително на пагубната политика на своите управници. Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани.     (Б.М. Още под чуждо иго българите излъчиха родолюбива интелигенция, а след освобождението – плеяда от отговорни държавници, дипломати, полководци. България стана водеща икономическа сила на Балканите. След 9-ти настъпи още по-ускорена МОДЕРНИЗАЦИЯ, кратко казано, настъпи УЕДРЯВАНЕ на селското стопанство и ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ, и към 1988г. делът на промишлеността в Националния Продукт се изравни с тоя в... Англия (да, не по качество, не по обем на глава, а само делът  , но и това е епохално постижение, набързо пропиляно след промените, които върнаха тоя дял някъде преди 1960г.)      Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Те предпочитат емиграцията. Българите изчезват поради загубата на вяра в собствените си възможности и значимост, те губят желание за живот, не виждат смисъл, обзети са от стрес, страх и апатия. Но моята цел не беше да ви разкривам причините, довели до това обезлюдяване, а да погледнем как този уникален случай оказва влияние върху Европейския съюз.    (Б.М. Най-интелигентните българи бързо разбраха, че политиката у нас се определя отвън и е убийствена за народа и държавата. И че по тая причина НЕ Е ВЪЗМОЖЕН полезен обществено-политически ход. И тия най-интелигентни българи, напуснаха политиката , а някои и България. Останаха дребни риби да се дърлят в парламента, играят си на дипломати (бонжоар) и държавници, за смях на истинските дипломати и държавници (извън „Европа”, щото вътре в тая „Европа” също са останали само марионетки). И медиите тиражират това дърляне като „политика” и „парламентаризъм”, и народът се отвращава, и полека-лека става готов за ЧУЖДО УПРАВЛЕНИЕ, каквато е целта на терминаторите-глобалисти.)

(5)   И така, да повторя: в лицето на България ние имаме територия в рамките на Европейския съюз, която стремително се обезлюдява. Територия, която е стратегическа не само от геополитическа гледна точка, но и от климатична. Защото изследванията сочат, че въпреки глобалните промени на климата, които се очакват, територията на България ще представлява едно уютно място за живеене, слабо засегнато от промените, в сравнение с останалите части на съюза. Тук искам да предупредя, че едно такова обезлюдяване няма да остане незабелязано от другите глобални сили и тази територия надали ще остане за дълго ненаселена, особено като се има предвид стремглавото нарастване на населението на Земята. През отминалия месец, в. “Милиет” публикува скандална карта на “Нова Турция”, където една голяма част от територията на България, която вече е територия от Европейския съюз, е обозначена като турска. Убеден съм, че подобно действие нямаше да бъде възможно, ако нямаше демографска криза в България. Все повече руснаци си купуват имоти на територията на България, което също е обезпокоителен знак за нас.    (Б.М. Ето тоя абзац е чиста истина, която обяснява ЗАЩО е планирано нашето унищожение. Откъде-накъде НИЕ ще владеем РАЯТ НА ЗЕМЯТА? Той се полага не просто на богатите и силните, а на НАЙ-богатите и НАЙ-силните НА СВЕТА, т.е. – на световните банкери-глобализатори. Те са милостиви. И по възможност няма да ни изтребват със старите оръжия, а с отровни храни, отровни новини, отровни джендърски филми, отровни АНТИБЪЛГАРСКИ новини и филми, с цигански терор и с нашето самохулене.)

(6)    И не на последно място, нашите партньори от САЩ преди време открито обявиха, че ромите са бъдещето на България и усилено работят с този етнос, който е с предимно младежки състав, като не е тайна, че по този начин си гарантират, че бъдещото население на тази територия ще бъде настроено проамерикански и ще защитава техните интереси на Балканите.    (Б.М. И това е чиста истина. И това се включва в обяснението ЗАЩО е планирано унишожението ни.)

(7)    Общо взето, почти няма държава, както от глобалните играчи, така и от съседните на България страни, която да не си точи зъбите и да не си прави сметки как да приобщи тази територия към себе си било чрез създаване и подпомагане на собствено малцинство в тази територия, било чрез приобщаването на ромския етнос към своите интереси. И тук идва най-важният въпрос – как в този сблъсък на интереси ние можем да действаме в защита на нашите собствени. Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират.    (Б.МЕто, дойде ред на европейската сметка без кръчмаря. Щото ЕС няма армия, а Турция, Русия и САЩ имат, и мигрантите имат милиони потенциални терористи-самоубийци в Европа. Русия обаче едва ли има интерес да ни унищожава, защото НА НЕЯ И ТРЯБВА ПРАВОСЛАВНО НАСЕЛЕНИЕ за безкрайните й рядко населени простори. )

(8)    Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират.    (Б.М. Без коментар.)

(9)    Ако обаче българите не намират сили и воля да се борят за своята държава, ако са готови да я напуснат и да я изоставят без жал, без дори най-малък опит за съпротива, ние не бива да допускаме да изгубим територията й. Затова предлагам следното: да създадем програма за заселване на територията на България с европейски граждани от останалата част на съюза. И сега имаме европейски граждани, които си купуват имоти в България, но се сблъскват с беззаконието, царящо в страната, и бързо-бързо се отказват от това свое начинание. Смятам, че ние трябва да ги подпомогнем в техните усилия и дори да популяризираме България като подходящо място за заселване и бягство от напрегнатия живот в Западна Европа, като субсидираме всеки, който реши да потърси там своя нов дом. Смятам, че на всяка държава може да бъде отпусната квота за брой лица, желаещи да се заселят на територията на България, като тези хора бъдат подпомагани от нас да се включат в местното управление, за да могат да променят ситуацията към по-добра за Евросъюза.     (Б.М. без коментар.)  

(10)  Територията на България има голям потенциал за развитие както в сферата на земеделието, така и в сферата на туризма, но за да се случи това, управлението на страната трябва да бъде отнето от ръцете на олигархичната българска върхушка, което няма да бъде трудно, ако успеем да заселим там десет милиона европейци, които да създадат своя партия, която чрез избори да поеме властта по един мирен и демократичен начин. Българите, които пожелаят, ще могат да се завърнат в територията си, те няма да ни пречат.    (Б.М. Без коментар.)

(11)  Убедил съм се, че българите нямат нужда от държава, те си имат история, с която да се гордеят. Така виждам аз България след българите, ако имаме желание да задържим територията им в рамките на Евросъюза.    (Б.М. Той, лъжецът, „се бил убедил, че нямаме нужда от държава”. Как се е убедил? Няма такива анкети, щото ако се направят, все още не са мнозинство готовите да минат под чуждо управление.)

 

А сега да напомним най-кратко как ни унищожаваха икономически, за да тръгне всичко останало да умира от „естествена смърт”.

Първата стъпчица беше още в първите дни след 10-ти. Ненадейно пристигнаха ПОМОЩИ от краве масло и маргарин, от които НЯМАХМЕ НУЖДА. Имахме си евтино масло, по-качествено от вносното. Но помощите изместиха нашето производство от пазара, после ликвидационните съвети на СДС ликвидираха модерните кравеферми с породисти животни, тия животни бъх пръснати по дворовете и набързо влязоха в бурканите, щото хората нямаха условия да ги отглеждат.

После „някой” измисли „реалните граници” за връщане на земята, и земеделието беше върнато ПРЕДИ Освобождението, в турско, с малките нивици. В тия нивици трактор не влиза, а орни животни нямаше. И започнаха да пустеят нивите, докато се организираха крупните арендатори и започнаха да произвеждат САМО ЗЪРНЕНИ ХРАНИ. Зеленчуците и овошките почти изчезнаха, тютюнът, силно намалял, остана на доизживяване в Родопите.

Какво означава да обявищ предстояша приватизация на държавната икономика? Това означава всеки С А М да се СПАСЯВА КАКТО МОЖЕ. Най-добри възможности имаха ръководствата на държавните и кооперативните предприятия. И тия ръководства  започнаха трескаво да ИЗТОЧВАТ държавните фирми, по всички мислими и немислими начини. За да ги изкупят на безценица. Но не тая несправедливост е най-важното. Съдбовно-важно беше, че западните пазари бяха пренаситени, а тия в бивщия СССР станаха неплатежоспособни или ги завладя Западът.

Ние бълзо останахме без ПАЗАРИ и без доставчици на други суровини, освен горивата, които НЯМА ОТКЪДЕ ДРУГАДЕ да доставяме и ги заплащаме с ВЪНШНОТЪРГОВСКИЯ си Д Е Ф И Ц И Т!!! Така останахме и  БЕЗ ИКОНОМИКА.

ИЗГУБИХМЕ и  В Ъ Т Р Е Ш Н И Я си пазар чрез
чуждите търговски вериги.!!!!! А с ччуждите банки, и естествени монополи, изгубихме и най-тлъстите парчета от националния доход!!!!!!!!!!!!!!! 

Отделно ни принудиха да изключим реактори на АЕЦ Козлодуй и ДА ВДИГНЕМ С ПЪТИ цената на тока. С което станаха неконкурентни цветната ни металургия и тежката химия... Достатъчно. Краткостта на изложението ще позволи множество „възражения”, но и подробно да беше, тролите ще го отрекат. Не са ли знаели новите ментори АЗБУКАТА НА ИКОНОМИКСА - ПОСКЪПВАНЕТО НА ЕНЕРГИЯТА АВТОМАТИЧНО СВИВА ПРОИЗВОДСТВОТО.?!? Знаели са и са го искали.

Ето, братя българи, ЗАЩО НИ ПОДАРИХА ДЕМОКРАЦИЯТА. Троянският кон е мила детска играчка, в сравнение с нашия подарък...

bgr.news-front.info/2017/02/14/johanes-han-blgarite-nyamat-nuzhda-ot-drzhava/  Гласувай:
2
01. dobrodan - Безусловно вярно.
15.01 14:05
И е истина. Жалко.
цитирай
2. krumbelosvet - Верно е
20.01 06:33
Но постингът е АРЕСТУВАН, почти закрит за посещения. В първите часове, когато има най-много прочити, постът беше премахнат от първа страница, "демократично" превърната в нулева, и мина на ВТОРА СТРАНИЦА, номерирана като първа. И до днес е лишен от "подобни постинги", въпреки че таговете предполагат МАСОВА подобност. Сигурно има и др. начини за "арестуване" на ВАЖНИ и В Е Р Н И "политически некоректни" текстове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 411352
Постинги: 490
Коментари: 1612
Гласове: 1708
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930