Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2019 08:16 - Ачик далавера с Турски Поток?
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 623 Коментари: 7 Гласове:
1

Последна промяна: 15.12.2019 22:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
(Ачик далавера, от турски - открита, явна нечиста сделка)

Случайно включих снощи "Лице в лице" на Ризова по БТВ, в разгара на вдъхновеното слово на премиера за високата оценка на рейтинговата агенция "Стандарт енд пуърс" за България.

Такова хвалебствие за България не бях чувал от времето на социализма. На това отгоре - от американска агенция. Бая (пак турцизъм) се учудих на тая ДОКУМЕНТАЛНА тирада, със силата на картечен откос и 21 оръдейни залпа едновременно.

Над 10 бяха похвалите, но в патакламата (пак турски) запомних една - за някакъв период, май година, външният ни дълг намалял. И ББ изпадна в екстаз, как враговете му ЛЪГАЛИ, много Л Ъ Г А Л И, че неговото правителство е вдигнало дълга, а ето, черно на бяло, дългът е намален. И сме с най-нисък дълг в Европа.

Да обяснявам ли колко ни заблуждава премиерът? 22-та милиарда заем той взе отдавна. А намалението им е малко и отскоро. А ниският дълг е още по-отдавна, и беше още по-нисък при Тройната коалиция, която му остави 8 милиарда резерв.

Но след 2 часа погледнах нета и ето - Путин счита, че България под чужд натиск бави отклонението от Турски Поток през наша територия.

И аз, човек мнителен, си помислих, че има връзка м/у посещението в САЩ на ББ, снимката пред камината, похвалите на рейтинговата агенция и забавянето на Потока.

Няма чудно. Тя Германия вижда зор (пак турцизъм) със северния поток, та какво остава за нас. Но любимият за 10% българи премиер, защо ни прави на ахмаци (пак тур.)? Намалил дълга, лъгали враговете. Хайде холън (пак тур.).



Гласувай:
4



1. krumbelosvet - Токущо назначена новата министърка Деница,
05.12.2019 09:21
Токущо назначена новата министърка Деница, и пристигнаха 4 милиарда евро за интегриране на циганите. Тия пари не са първите, но от 30 години интегриране няма. Има КАТАСТРОФАЛНО РАЗМНОЖЕНИЕ, по елементарна схема. Една 13-годишна циганка, като роди дете, си сдобива със собствен доход и съпруг. И продължава да ражда, за да ползва безплатно земя, ток и вода, и дърва от гората, щото има куп деца.
Това Европа "не го знае". И точно Каракачанов се кани да отреже това финансиране на РАННИ НЕЗАКОННИ раждания, пристигат 4 милиарда и нова социална министърка, известна с множество особени подвизи...
цитирай
2. morskipesni - Драги бойни другарю
05.12.2019 09:26
Че Боко Тиквата е мошеник, лъжец, идиот, предател- че затрива България- това всеки го знае. Защо никой НИЩО не прави? Народ- или мърша? Ако е второто,да се разлага и да я няма по-скоро!
цитирай
3. krumbelosvet - Драги моряко,
05.12.2019 09:41
Май не си българин. Колко пъти ти обяснявам ЗАЩО "никой нищо не прави"?
Много се опитваха да направят. Но СИЛАТА на завоевателите е СВЕТОВНА сила. Не може България да я победи. ББ печели всички избори, независимо, че го "избира" едно намаляващо малцинство. Печели с ЧУЖДА ПОДКРЕПА И ЧУЖДИ изборни технологии. А ние сме разединени, това беще ПЪРВАТА РАБОТА на победителите в студената война. Те владеят пропагандата. Кой народ се спаси от цветна "революция"? Китай в момента се брани с всичките си ОГРОМНИ сили. Русия се гърчи в смъртна схватка. Арабите паднаха. ЕВРОПА ЗАГИВА, не го ли виждаш?
цитирай
4. morskipesni - Никой няма НА УЛИЦАТА!
05.12.2019 10:30
Само ЕДИН град да скочи и Тиквата пада- тя е подла, но страхлива. За изборните фалшификации , ясно. За липсата на алтернатива- също кристално ясно. Но не рзбирам дори МИНИМАЛНАТА подкрепа, която българите оказват на своя ПАЛАЧ? Вместо ПРОТЕСТИ И ДЕМОНСТАЦИИ ПРОТИВ НЕГО, ДО ОТКАТ?
цитирай
5. krumbelosvet - Изглежда сте много млад, моряко.
05.12.2019 10:53
ББ е от 10 години. Преходът е от 30, и от тогава започна УНИЩОЖЕНИЕТО. Луканов и Виденов се опитаха да запазят някакъв суверенитет. Смачкаха ги. "Сините" бяха влюбени в Запада, но НЯМАШЕ СПОСОБНИ ХОРА, които да не са работили с комунистите, и начело на "сините" застанаха ПАЛЯЧОВЦИ като ЖЖ и ФД... Те унищожиха икономиката - и земеделието, и индустрията. Пропагандата беше им спечелила мнозинство. Бързо се изложиха и СДС умря. Дойде тройната коалиция, за която вие знаете само лоши неща. Това беше лъжа. Икономиката започна да расте и ОМРАЗАТА СПАДНА. Затова спешно свалиха коалицията и им откриха "нов десен лидер" - ББ. Сега Тръмп пак го подкрепи - вижте новия рейтинг на "Стандарт енд пуърс". А ако случайно решат да свалят ББ, Слави е готов да прави кастинг за правителство, и може НАИСТИНА да закрие България, щото е по-некомпетентен от ББ. Такива работи...
цитирай
6. morskipesni - Не, знам и много добри неща за периода до 2007.
05.12.2019 11:20
Дотогава бях още в България, даже по времето на Царя/Станишев получавах отлична заплата. Но капиталистите вече бяха почнали да избесняват, а хората да се отчайват, че на Беса че не му се види краят. За Слави, няма две думи- дебил! Абе лоша работа.. май ще си кютам в Немско, макар че отдавна ми е писнало...
цитирай
7. krumbelosvet - Май едната надежда в Бога
05.12.2019 14:08
Май едната надежда в Бога ни е останала. Малко ли е?
Наистина, след 90-та година, чак през 96-та се видях със заплата, с която си посрещам скромните нужди. После пак почти глад. Дъщерите ми работеха за стотинки като студентки. Едната прекъсна и извади късмета да постъпи в Мобилтел по времето на Грашнов. И изведнъж - европейска заплата. Първо си купи обувки, че ходеше зиме с платненки. След Грашнов обаче, заплатите им значително паднаха...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1980340
Постинги: 1164
Коментари: 3402
Гласове: 3578
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930