Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11 11:57 - Още за Стамболов, иконата и знамето на днешните наши психо-"десни", всъщност просто психо.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 241 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 11.12 06:26


Не съм споменавал в блога една случка със знаменития възрожденски летописец поп Минчо Кънчев.

След Освобождението той е освободен от заточение в Диарбекир  ("Видрица", дял първи). Пътьом решава да се порадва на освободителите край Мраморно море. Сяда на брега и гледа, как солдатите са си устроили лагер като у дома си. Но един солдат се вглежда в него и му казва (цитирам по памет) "чево смотриш, еврей турецкий, йоб твою мать". (То и в "Тихия Дон" на Шолохов, казаците питат едно еврейче дали е арменец или българин, явно не са правели тънката разлика.) От което заклетият русофил не става фоб, защото АЛТЕРНАТИВАТА СА БАШИБОЗУЦИТЕ, които добре познава.

Стамболов не е бил на заточение в Диарбекир,
да се порадва на османския рай. Някой може да не знае, че като министър-председател той преговаря с турския султан да основем... дуална империя, нещо като Австро-унгария, което би било на практика ново поглъщане на малкия от огромния. Не съм чувал да е срещал и башибозуци. Бил е в Русия, там е учил в семинария, но е изключен заради връзка с революционери. От тях трябва да е усвоил анти-царския нихилизъм, подобно на Ботевия, който по-късно прераства в русофобия.

СТАМБОЛОВ ПЪРВИ ИЗВЕЖДА ВОЙСКАТА ОТ КАЗАРМИТЕ, В НАКАЗАТЕЛНИ АКЦИИ срещу П О Л И Т И Ч Е С К И Т Е  си врагове сред цивилното население!!!!!


Писал съм в блога за едно свидетелство на същия поп Минчо Кънчев. Пристигат в село Арабаджиево войници. Осведомяват се кои са русофилите, а те са мнозинството. Секат от гората прави сопи и започва БОЙ ПУБЛИЧНО НА ГОЛО. Да, наказваният трябва да свали гащи пред зяпачите. Това опозоряване и бесния тон на вестниците, разделят селото, и жените също, на два лагера които не се понасят!!!!! Побеснели жени играят хоро по кръстопътищата и черпят с вино САМО СВОИТЕ съпартийки. Русофилите са наричани "черни души". Поп Минчо Кънчев, който през турско се е движил спокойно без охрана, сега е принуден да си плаща на гавазин. Но гавазинът е гонен и бит от побеснели в кръчмата русофоби.

На държавно и столично ниво не е по-розово, напротив. Офицерите русофили са разстреляни. Вазов бяга в Русия и там пише "Под игото". Щото той е главната "черна душа" и "предател". Ако не беше избягал, можеше да го няма шедьовъра...

Ето тая бясна антируска атмосфера, е насаждана като държавна политика от 1887-ма до 1944-та, без краткото управление на Стамболийски през 1918-23г. Повече от половин век. А след 1944г. насаждането продължава между слушателите на чуждите радиостанции. Какво чудно, че русофобският бяс го има до днес? Чудото е, че до днес русофилите са мнозинство.

Какви русофили, Боже! ТОВА СА БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЦИ, които ВЯРНО отчитат, въз основа на историческия опит, че от великите сили САМО РУСИЯ има интерес от съществуването на България. И не случайно я е извадила от небитието. Исторически е имало разногласия дали можем да се освободим сами, но ОТ НИКОЯ ДРУГА велика сила не сме очаквали помощ!!! Надеждите на Добри Чинтулов, че "на помощ сърби, черногорци веднага ще се притекат" са жестоко подиграни. Сърбите оплюват легията на Раковски. И правят всичко възможно да отмъкнат български земи. (Защо Ботев трътва от Козлодуй и минава през район НЕПОДГОТВЕН ЗА ВЪСТАНИЕ? Не ли защото тия които са ДАЛИ ПАРИТЕ за четата са счели за нужно да се демонстрира БЪЛГАРСКИЯ ХАРАКТЕР на тия земи, срещу сръбските претенции?)

За илюстрация на казаното до тук, публикувам БЕЗ РЕДАКЦИЯ И СЪКРАЩЕНИЯ постинг на един от знаменосците на русофобията: 

12.11 11:28 
ПРИ ТАЯ УСПЕШНА ЦИГАНИЗАЦИЯ КОЯТО СЕ ОЧЕРТАВА НА РУСИЯ НЕ Й ТРЯБВА ДРУГА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА
Автор: bojil Категория: Политика   image
Прочетен: 110 Коментари: 5 Гласове: 10
Последна промяна: 12.11 12:06

ПРИ ТАЯ УСПЕШНА ЦИГАНИЗАЦИЯ КОЯТО СЕ ОЧЕРТАВА НА РУСИЯ НЕ Й ТРЯБВА ДРУГА АНТИБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА

   Анти-Българската политика на хазарското княжество Русия е от X-XI век и е провеждана на приливи и отливи. Днес тя е в своя апогей понеже не е имало време,в което да е била толкова успешна. Успехът й се дължи на един "гениален" ход,измислен навярно от някой голям мракобес и човекомразец: пълното обезБългаряване на България.

  То е започнало още в XVIII век но е набрало скорост след 1944 г.,когато страната ни става руска колония. Фактите са известни добре- затова няма да се спирам на всички подробности и да показвам как Българите са избивани и прогонвани от България,а на турците и циганите са раздавани привилегии на корем. Затоав не е нужно да напомням,че още в Байтошово време цигани и турци имаха предимство при влизане във висше училище и за работа,а богопротивната македонизация и атеизмизация не ги засегна въобще!

  "Социалната" (т.е. руско-социалистическата) политика и грижата за бедните,т.е. за циганите и турците бе въведена у нас след 1944 г. и още продължава да взима своите жертви. Нейна жертва е вече целия Северозапад,който ускорено пада в ръцете на турци и цигани,а сърби и влашки роми се готвят да го "освобождават" от тях! "Грижа за бедните" означава "Грижа за циганите"- тя изключва каквато и да е грижа за Българите освен за тези,които са послушни русофили или ще служат за "показно" на наивниците.

     image

  Социална политика има и в други страни но никъде тя не е насочена срещу местното население,а е в негова помощ! Тук обаче русофили са я въвеждали- затова нещата са обърнати наопаки и "Българската" социална помощ не служи на Българите,а само (в над 90%!) на циганите и турците! И БеХеКе у нас е руска организация,създадена с руски пари понеже не защитава правата на онеправданите Българи,а само правата на турците и циганите!

 Същото се отнася за прословутия план "Ран-Ът" за обезБългаряване,с който злостни комунисти ни заплашват: той не е известен на никой западняк,но е много добре познат на руските служби,понеже точно те са го въвели и измислили! Хората,замесени в тоя план са платени с руски пари предтечи на евразийските пропагандатори,които искат да отвърнат България от Запада и да я тласнат към Евразия,от която народът ни се силно отвращава! Затова плана "Ран-Ът" е руски,както и циганизацията (да не говорим за имигрантизацията)- те са гавра с Българщината и дори с демокрацията,понеже по чисто "законов" и "демократичен" ред въвеждат повече привилегии за малцинствата отколкото за мнозинството,макар че това противоречи на всички основни демократични принципи!

  Русия е разбира се страната,която никога не се е интересувала от демокрация- затова точно тя въвежда тези привилегии и ако някой ден решим да ги отменим,точно нейните хора ще се разпищят най-много и ще се завайкат за "демократичните" ценности,права и свободи у нас! Това го доказва самото Депесе което е създадено от руснаци,за да отнема правата на Българите и да ги раздава на турци и цигани под предлог,че се грижи за "демокрацията" и "атлантизъма". Турците обаче не вярват на неговия почетен водач и криминален създател- затова цялата му охрана наместо от турци и цигани е съставена почти само от руснаци!

                                             image

  Циганизацията на България е "светлото бъдеще",което ни обещаваше комунизъма. Той се е погрижил за своите позиции у нас и е намърдал голям брой руско население в онези части на България,които са най-уязвими за руско нападение и към които Русия има териториални апетити. Тя планува да сложи руско-турската граница по Стара планина,руско-сръбската около Плевен а Черноморието иска за себе си,за да има по-лесен достъп до мечтаните от невменяемите й политици проливи които ние щяхме да превземем през 1913 г.,ако руските кораби и дипломати не ни бяха спрели!

  България обаче няма да се предаде без бой и няма да загине дори след тези тежки удари,които й нанесоха довлечените от Русия четири национални катастрофи! ("ДОВЛЕЧЕНИТЕ ОТ РУСИЯ ЧЕТИРИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ", само в тия скоби си позволих редакция, за да не пропусне читателят лудостта на автора!) В нея текат оздравителни процеси,които постепенно очистват обществото от продажни русофили, сърбофили, македонисти и не знам си още там каквисти- затова идва ред и на демографската криза на която ще бъде сложен край,когато пари за новородени деца почнат да взимат само семейства,чиито родители поне 15 години не са спирали да внасят в бюджета данъчни,здравни и пенсионни осигуровки.

ПП от крумбелосвет:
Т
ъй като русофобията на Божил има медицински характер, няма да тълкувам бисерите му дума по дума.
Ако случайно някой не е забелязал ПЪЛНАТА НЕГРАМОТНОСТ на блогера Божил, да обърна внимание само, че според него "обезбългаряването е набрало скорост след 1944 година". Да напомня, че тогава сме 6 (шест) милиона, през 1989-та сме 9 (девет) милиона, с 50% повече, а сега, КАТО СЪЮЗНИЦИ на ЕС, САЩ и НАТО, сме се върнали на 6 милиона, от които близа 2 не са българи. Затова казвам, че нашите психо-десни са просто психо. Истинските десни, са братята Евлоги и Христо Георгиеви, Борис Априлов, Иван Вазов и хилядите незнайни делови хора, които са строили фабрики, ЖП линии, самолети, преподавали са в университети и училища, носили са държавна (не партийна) служба, воювали са и са лели кръвта си.
Да, Иван Вазов е против социализма. Но бяга като русофил в Русия, бяга от беса на Стамболов. Който Стамболов урежда изгонването на Евлоги Георгиев от Народното Събрания. Да, Стамболов, тоя "лаком негодяй" според друг десен, банкера Буров, гони най-великия благодетел на България, защото бил русофил.

И капитан Петко Войвода, и той става жертва на ЛЮБИМЕЦА НА ДНЕШНИТЕ ПСИХО-ДЕСНИ.!!! АМА ТЕ, ОСВЕН ПСИХО, ЯВНО СА И СЛЕПИ, И БЕЗПАМЕТНИ.
Тагове:   Стамболов,   русофоби,


Гласувай:
6
11. born - http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2016/01/23/shte-bydat-li-razstrelvani-rusofilite.1424570
13.11 13:14
Цитираният в заглавието линк на постинг в коментарната си част допълва списъка на психоболните, започнат от Вас .
Почитания !
цитирай
2. vasilisa1917 - .
13.11 13:54
на този божил, коеф. на интелигентност не е по-различен от този на айше и хасан
цитирай
3. krumbelosvet - Моля,
13.11 14:03
не обиждайте Айше и Хасан, защото вече имаме американска посланичка Мустафа.
цитирай
4. vasilisa1917 - .
13.11 14:24
моля, без и капка расизан искам да кажа, че на знанията му по история и умозаключения, всеки сиганин би завидял, а гастарбайтерката юла (чиито знания и информация по нейно сведение са придобити в blogbg) би им се възхитила
цитирай
5. krumbelosvet - Грешките
13.11 17:04
Грешките на солдата край Мраморно море и на Шолоховия казак - да не различават евреин от българин (и арменец) - ДОКУМЕНТИРАТ тия грешки, че руските евреи по онова време често са били хазари с КАВКАЗКИ облик, подобно на българи и арменци. От тогава до днес, смесени бракове може да са увеличили по-светлите и русите...
цитирай
6. vaquero - krumbelosvet,
13.11 23:31
Наистина Стамболов въвежда политическите репресии в България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 367906
Постинги: 412
Коментари: 1354
Гласове: 1572
Календар
«  Декември, 2019  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031