Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2019 07:46 - Май във футбола се изпитва психотронно оръжие
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1657 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 09.11.2019 07:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Футболът е малката война, както писах наскоро. И това не е мое въображение, а прост факт, забелязан още ПРЕДИ ЕДИН ВЕК от... българското посолство в Букурещ, Както също писах наскоро. След загуба на нашите национали там, посолството пише до министерството, че многобройните българи във влашко са отчаяни като след военно поражение.

Същият Лудогорец, който срази ЦСКА Москва с 5:1, пада от Еспаньол с 6:0. И репортажът по ТВ започва с КЛЮЧОВИ ДУМИ - Лудогорец излезе ОТПУСНАТ на терена!!!!!

Кой нормален човек, да не говорим за скъпо платен професионал, се отпуска пред мач в Испания? Отпуснали са ги. Има и по-тежки случай. Германия би Бразилия на Маракана, на полуфинал за световно, със 7:1. И бразилците СЪЩО се отпускаха при нападение на противника. И игачите им, и публиката, гледаха като отровени както, с извинение, гледаше бай Тошо, Бог да го прости, когато му скроиха номера със свалянето от власт.

Така гледаше и Костов в изборната нощ, когато Симеон го беше прегазил. После и бразилската президентка Дилма Русеф е гледала като отровена, защото ако Бразилия беше спечелила титлата у дома, тя нямаше да падне от власт и Бразилия нямаше  да се върне в орбитата на САЩ.

Има още много по-пресни и по-стари примери, които няма да изброявам, освен един, най-стария който помня. Преди 15-ина години в Чехия наши ДВА национални отбора по футбол, младежи и мъже, в два поредни дни загубиха с 8:0 и 6:0. А по онова време бяхме от една класа. А маето поколение помни царството на италианското "катаначо" с бетонна защита, когато често имаше мачове без гол и победите бяха главно с 1:0. И нашето ЦСКА играеше с Интер, с променлив успех, за по един гол на мач...

Представете си какво е да "отпуснеш" вражеската армия пред битка. Или системно да отпускаш и отчайваш вражески народ, например. 

Напомнял съм не веднъж в блога, че според една астрономическа енциклопедия издадена през 1980г, още преди ВСВ са започнали опитите за техническо имитиране на явленията съпровождащи Слънчевите изригвания и магнитните бури. Още тогава са предизвиквани нискочестотни облъчвания на ОПРЕДЕЛЕН РАЙОН и изкуствени полярни сияния (официалната задача на ХАРП). А според същата енциклопедия,  експериментите са показали, че именно ниско-честотните модулации на електромагтитните вълни имат най-голямо въздействие върху биологични обекти. Мислите ли, че в ония предвоенни времена не са правени опити с хора?

Можем да си представим какво е равнището на военните приложения днес. След близо ЕДИН ВЕК, и то векът на научно-техническата и на ИНФОРМАЦИОННАТА РЕВОЛЮЦИЯ.





Гласувай:
6



1. dobronameren - Е, не мога да се сдържа
09.11.2019 08:32
катo чета такива прозрения на krumbelosvet. На кривата ракета Космосът й пречи все. Като толкова е лесно да "отпуснеш" 20-тина футболисти и техните треньори, защо се маят тези наши душмани от Запад, че не вземат да "отпуснат" двадесетината тикви покрай правителството на Бойко, та да се свърши веднъж завинаги нашето тегло в този техен свят? - Защото си измисляш, Крумчо! На кривата ракета Космосът й пречи.
В тази връзка да допълня, че другата половина на кривата ракета - radostinalassa, е още по-объркана. Путин можел да покори цялото небе и свят за няколко секунди, ама не го прави. Защо, като е толкова лесно? Може би, защото е по-милостив от еспаньолниците - на него 6:0 не му трябва, стига му и 0:2? М?
Добавяйки възклицанието-въпрос "М", направо се получи преглед на БЛОГА. Поднасям своите съжаления на българските магазини Билла, че някакъв техен събрат от Амстердам "отпуснал" (за повече пари, ноторно) техния охранител Гого Стар. Сега холандка някаква ще смуче "Голия". Да не говорим, че и цените в Билла ще скочат...
цитирай
2. krumbelosvet - Драги г-н dobronameren,
09.11.2019 09:25
Вие прочетохте ли поста? В него няма НИЩО измислено.
Но човешките пристрастия се променят най-бавно. И вашите СЪЩО едва ли са създадени без психотроника. От мисли ли подскачахте на сините митинги? Не, от ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ, да не кажа бяс. И такта, и буйството на подскачането, може да са различни. Около Майдана в Украина гледахме по ТВ подскачане до падане на земята. Хората си усъвършенстват психотрониката…
Малко преди 90-та година, УКРАИНСКИ УЧЕНИ писаха, че има психотронно оръжие, което предизвиква ПСИХОФАШИЗЪМ.!!!
И вие сега сте като малкия Иванчо - каквото да види и чуе, само за едно си мисли. Само че неговите мисли са по-човешки от вашите.
цитирай
3. apostapostoloff - Заеби ти футбола, ами кажи
09.11.2019 10:12
защо и как Боко пак ви е@а жестоко. Тоя пич ви скъса жопата, бе!
цитирай
4. dobronameren - Разбира се, че съм прочел поста ви, белосветни
09.11.2019 10:43
И всеки, който иска, може да го прочете. После сам да реши моето ли, милостиво бих казал, твърдение, че Космосът е виновен на кривата ракета, или на Апостолов - че виновен на кривата ракета е пак Боко, е по-вярно.
Или твоето, Круме, твърдение, че в поста ти няма нищо измислено.
цитирай
5. krumbelosvet - Апостолофф, добре дошъл.
09.11.2019 13:45
Уж редовно ме четеш, а не си забелязал, че тия избори не само не ме интересуваха, но и бях доволен, че не ни натресоха "победа", за да оперем ПАК пешкира на питомците на Запада. Мерси. Не веднъж го прахме, и май нашите са научили нещо. ББ е кой? Май никой. Креатура на ЕНП, с тя - на глобал- либерастите оттатък Океана. Вече ДЕСЕТ години го подкрепят, А ЦвЦв тия дни пак беше на мероприятие на Тръмп.
А за добронамерения колега, да пита приятели медици и физици. В БАН имаше "Лаборатория за Слънчево-Земни връзки", ЕДНОИМЕННА на статията в споменатата енциклопедия. Неин учен публикува една година след щурма на парламента на 10.01.1997, че на тоя ден е била засечена ПЪРВАТА предвидена от НАСА геомагнитна биря. Помните ли, че в същия ден в хотела срещу НС, бяха заловени трима американци, с радиостанция на полицейска вълна. Бяха изгонени, както друг каубой, който в Добруджа сверявал на терен военни топографски карти!!! Това се прави ПРЕДИ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ.!!! И Жан Виденов сдаде властта...
цитирай
6. morskipesni - Това е "спорт" от идиоти за идиоти.
09.11.2019 18:43
Тоест, за 99% от МЪЖКАТА популация на тоя нещастен свят..
цитирай
7. krumbelosvet - Радостина
10.11.2019 23:59
Не знам Месмер и сеансите му. Нито спасение, освен чудо.
цитирай
8. vaquero - krumbelosvet,
13.11.2019 23:42
Възможно е!
цитирай
9. krumbelosvet - Футболът ни пак на мушката. Крива мушка. Коя е правата.
27.11.2019 10:26
Славната за нашия футбол 1994-та, още не е оценена ВЪВ ВЯРНАТА СВЕТЛИНА.
Тогава БЕЗСПОРНО имахме звезди от световна класа, рожби на социализма, НО ШЛАЙФАНИ НА ЗАПАД. Още от 1956г., когато спечелихме сребърен медал на олимпиадата в Мелбърн, ние имахме такива НЕШЛАЙФАНИ звезди, които тогава спечелиха сребро, защото се състезаваха със западни АМАТЬОРИ и СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ професионалисти водещи се аматьори, съгласно устава на МОК.
В КАКВО СЕ СЪСТОИ ЗАПАДНИЯТ ШЛАЙФ? Най-кратко казано, футболът е физика и интелект, НО ПОВЕЧЕ ИНТЕЛЕКТ. А ние, марксически дефект (битието определя съзнанието!), знаехме доста за футболния интелект, но НЕ КОЛКОТО ЗАПАДНЯЦИТЕ. А и не го имахме за водещ, интелекта. Нали работническата класа беше господстваща!
И тук ще вметна нещо знаменателно. Имаше един герой на социалистическия труд, който се беше разболял хронично и трайно, и затова обикаляше страната като лектор. И тоя герой беше забелязал, вероятно започвайки от себе си, че ВСИЧКИ носители на званието герой, са го спечелили НЕ С ФИЗИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ, а с някакъв интелигентен метод на работа. Това не беше забелязала достатъчно социалистическата наука, и спортната академия в т.ч. Тая същата спортна академия, която направи чудеса в индивидуалните спортове!
Сега западният шлайф е достъпен, но уморихме МАСОВИЯ СПОРТ, от презрение към ВСИЧКО от соца, и вече няма кого да пратим на шлайф!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954598
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031