Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2019 09:58 - Боже, спаси България. И Макрон "случайно" се включи в ДЪЛГАТА РЕДИЦА диверсии.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 975 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 08.11.2019 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Еманюел Макрон не е Франция. Според 75% от французите, той е президент на БОГАТИТЕ. Де да беше само това.

Последното кресло преди президентското на Макрон, е от 2008 в парижката банка на Rothschild, да, Ротшилд. Как дойде ред на Макрон за тоя пост?

Вече никой не споменава предния кандидат за тоя пост - Доминик Строс Кан. Човек от същото котило като Макрон - директор на МВФ, в който Ротшилд играе активна роля чрез ФРС. Но Строс Кан подценява опасността от една своя сензационна стъпка. Обявява се против "Вашингтонския консенсус" и против изключителната роля на долара. 

Следват събития като в Холивудски екшън. На път от САЩ за Франция, Кан е свален от автобуса на летището и е обвинен в... опит за изнасилване на камериерка в хотела. Свидетели, естествено, няма и после камериерката е уличена в лъжа. Вече в Париж, Кан ОТНОВО е обвинен сексуално - като... СУТЕНЬОР на партита за висши мениджъри. И това обвинение отпада недоказано. Но с политичиската кариера на Доменик Строс Кан е свършено.

Не го е срам, Доменик, да посяга на Долара, тая светая-светих на американската политическа кухня. Щото президентите се сменят, играта на демокрация с шумните и шарени избори се играе, но ИСТИНСКАТА ВЛАСТ, тая на ЧАСТНАТА БАНКА ПЕЧАТАЩА ДОЛАРА, е извън демокрацията. Извън демокрацията МНОГО ПОВЕЧЕ от коя да е монархия в историята.

И Англия не е това което е. И там господстват банкстерите. И Австралия. Горката Меркел, тя не е от банкстерите, но по незнайни причини предаде Германия на "мигранти" от воюващи и от НЕвоюващи страни. Предаде я въпреки, че знаеше, че Германският етнически модел НЕ РАБОТИ, по собствените й думи. Щото милиони турци в Германия не се интегрират, а се обособяват в отделни квартали, от които германците после бягат...

Антибългарската пропаганда не е от вчера. Да припомним дори само помията, изляна във връзка с измислената "българска връзка" на изстрелите срещу папата през 1981г. Но тия дни се наблюдана ДЪЛГА РЕДИЦА от антибългарски актове, а многото случайности не са случайни.

Футболът е малката война. Повече от другите спортове. Това е известно още преди ВЕК на... българското посолство в Румъния. Там наш национален отбор губи от румънците, и посолство ни пише официално до министерството, че българите в Румъния (тогава все още са много) възприемат тая загуба с отчаяние, като военно поражене. Та родината на футбола ли не го знае? И не само родината. На световното в Бразилия, победата със 7:1 на Германия над домакините отне шансовете на президентката, българката Дилма Русев, да укрепи властта си при една световна титла. Дилма падна и Бразилия СЕ ВЪРНА в Орбитата на САЩ. Това което свърши футбола, Брежнев не успя с многохилядна армия в Афганистан, и САЩ до днес не са успели там с армията си.

ФУТБОЛЪТ, ТАЯ МАЛКА ВОЙНА, МОЖЕ ДА Е ПО-ЕФЕКТИВЕН ОТ ГОЛЯМА ВОЙНА!

И ЕТО,
Ден преди злощастния мач в София, англичаните предупреждават официално, че българите готвят расистки изстъпления. Това "пророчество" всъщност е провокация. Англичаните са чудесно осведомени не само за националния ни отбор, но и за агитките на Левски и даже на Локомотив Пд, известни с анти-армейски и анти-комунистически страсти, и с хулиганство, расистко в т.ч. ШЕПА ХОРА, които си падат по пречупени кръстове и нацистки жестове "хайл". И като очакват расизъм, англичаните НЕ ОСИГУРЯВАТ обикновения брой стюарди за своята публика. Тя пие преди мача, съблича се до кръста и освирква нашия химн. И първосигналните хлапета "фаши" се фащат на въдицата. Шепа хорица. Изведени после мирно и тихо от полицията.

Но лично английският премиер Борис някойси, нарича българската публика "отвратителни животни". И цял свят препечатва отвратителни снимки. На няколко души и особено ЕДИН от тях. Но заглавията са за българите изобщо.

Това съвпада с акцията по освобождаване на австралийския убиец Джок Полфрийман. И кадрите как долните българи натикват в колата главата на отчаяно крещящия симпатичен младеж.

САЩ за ПЪРВИ ПЪТ в историята на дипломатическите ни отношения, ни изпращат посланичка с турско-арабска фамилия МУСТАФА. Тая фамилия и съпругът на посланичката, по-мургав от нашите роми, са сериозен знак. Най.малкото, знак на НЕУВАЖЕНИЕ към нас, и може би подготовка за особени събития, които се очакват. Изключено е да са събития добри за нас. 

Междувревменно са заловени два камиона с българска регистлация, които превозват... трупове на мигранти. Само регистрацията е българска, останалите заподозрени не, но най-често се споменава България.

И ЕТО, VOILA ,
Случайно се включва тежката артилерия Еманюел Макрон и заявява, че предпочита африканци пред българи...

Да внимаваме. Щото например, ако в тоя момент ЕС реши да връща мигранти в страната която първа ги е приела, или "по-меко" да заселва у нас като начало отделни мюсюлмански многодетни семейства (примерно), ние кво праим? Щото НАШАТА Кристалина Георгиева, сега шеф на МВФ и бивш кадър на Световната Банка, ни съветваше да си решим демографския проблем като заселваме мигранти от ония, които вече са наводнили Европа...

Трудно ли е да се разгадае, какъв е тоя зор на банкстерското племе, да унищожи европейската раса? И нас като начало.




Гласувай:
7



1. kvg55 - krumbelosvet,
07.11.2019 14:21
"Антибългарската пропаганда не е от вчера." Да!
цитирай
2. dobrodan - Вярно казано.
11.11.2019 22:05
Сбъднаха ни молитвите. И сега плачем. Нали Капоти беше писал нещо по въпроса...
цитирай
3. krumbelosvet - Прощавай, колега Добродан,
12.11.2019 20:58
Кой е тоя Капоти
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954978
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031