Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2019 09:55 - Има такава държава, Трифонов.
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1201 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 02.10.2019 22:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 22 ноември 2015г., канал IDх  излъчи документален филм за изчезването на една съпруга. Четири дни полицията отказва да регистрира случая. Още четири дни не може да получи разрешение за проследяване на GSM. След това разрешение, съпругата е намерена за половин час, висяща на колана в обърната кола до магистрала, на 10км от жилището й. По чудо, тя е жива и се възстановява.

Ако това се беше случило в България, всички знаем какво щеше да се изговори в духа на "Нема такава държава". Но това се случва в САЩ и никой не се сеща да се гаври с държавата.

Да напомня ли за горкия хомо от посолството на САЩ, който от името на... държавния департамент обяви, че се очаква атентат около хотел Плиска на Цариградско шосе в София? Оказа се, че е от хомо-ревност, да предотврати хомо-среща ли, що ли... Тогава само ББ се осмели да се изкаже, макар и "заобиколно" - "Аз не мога да коментирам Държавния Департамент, ама такава глупост...". Дипломат си е ББ.

Моля всички любители на умуванията, че "нема такава държава", и технита последователи да се опомнят. Особено патриотите от едно вечерно шоу. Защото примерите, че има такива дъпжави, са безброй.

Слави се развива по ясна патриотично-възходяща линия:

Още в Ку-ку пя
Питат ли ме де й зората - шат на патката главата.
Горда Стара Планината - шат на патката главата.

После пя бунтовните маршове на Чинтулов СРЕЩУ БЪЛГАРИ.!!!
Тия в чийто интерес пя, се провалиха с позор. А той днес - целият в бяло.

И накрая -  Нема такава държава. 

Пази Боже, ако такъв патриот застане начело, може наистина да закрие държавата.

А
днес гледам, че в нета събира одобрение от стотици хиляди читатели заглавие "Аз вярвам в Слави Трифонов"... До бог ще го въздигат, бог в който трябва да се ВЯРВА. И стотици хиляди са одобрили тая вяра.

Работата е сериозна, ГЕОПОЛИТИЧЕСКА...




Гласувай:
11



1. leonleonovpom2 - Здравей, Красимире!
02.10.2019 11:11
Уместно!
Критиката може да е двупосочна - първо, да критикуваш с цел да се поправят нещата Такава е критиката на Алеко например, с неговия бай Ганьо Няма за цел да представи България като сбор от Ганьовци, а да се види, че такъв герой е недоразумение и няма място в битието!....
Другия тип критика е именно унижение Всички са такива, авторът само се различава!? Той даже не е Българин Казва -вие българите, те-Българите!
Всички са маскари, но той не е! По презумция!
С БайГаньовските думи в устата доказва ,че е типичен бай Ганьо!
Той ни най - малко няма желание нещата да се поправят!
Напротив, държи да са такива и да останат такива!! Той е идеалът, който другите не могат и да си помислят, че ще го достигнат!

Хубав ден!
цитирай
2. kvg55 - krumbelosvet,
02.10.2019 11:26
Трифонов в коалиция с Борисов са закрили държавата.
цитирай
3. krumbelosvet - Драги колега leonleonovpom2,
02.10.2019 13:40
И тук и преди, вие с основание отбелязвате тоя, как да кажа, психо-езиков проблем. Българин плюе българите във второ или трето лице. Случва се и в първо лице мн. число "такива сме". Но във всички случаи, ТОЙ, ПЛЮЕЩИЯТ, се п о д р а з б и р а, че не е долен като българите. Парадокс, който отдавна съм забелязал, но не случайно НЕ СЪМ ПИСАЛ за него. А не съм писал, защото КОРЕНЪТ на проблема не е езиков, нито психологически, нито "народо-психологически", а е ИСТОРИЧЕСКИ, с ясен произход в игото, ВЪЗРОДЕН от загубените войни, чуждите врагове и техните обожатели у нас. Простете, но ДЕСНЯЦИТЕ в блога май до един плюят народа си, сега се сещам за знаменития Колев-босия...
Прощавайте, но за N-ти път ще напомня самохвално, че относно корените на самоплюенето имам кратък пост ""Не сме народ а мърша..." доказва обратното", а за чуждите хулители "Перото на Бърнард Шоу - таран срещу българия".
цитирай
4. krumbelosvet - Драги колега kvg55, комент 2
02.10.2019 13:50
И аз съм си го мислил, но В МОМЕНТА изглежда, че кукловодите търсят още по-удобна марионетка от ББ, който се поизноси. И Слави тръгва ОСТРО да плюе ББ. Нарича го от комунист и каратист, тенисист, футболист, артист, българист и накрая - ХВАЛИПРЪЦКОВИСТ...
Май още не е закрита държавата. Почти са закрити "само" армията и икономиката. Другото си отмира полека, от "естествена" смърт, и демографията в т.ч...
цитирай
5. krumbelosvet - Пази Боже
02.10.2019 14:36
Но споменатият психо-хомо от US-посолството ми напомни, че ТАМ се изгубиха следите на един български младеж, който влязъл и не излязъл...
Има ли нещо ново по случая?
Представете си какъв НЕДОПУСТИМ провал на глобал-либерастията би било - хомо-сексуално посегателство в американско посолство над чужд гражданин, кандидатстващ за виза...
цитирай
6. milady - момчетаа, ето тук, казвам даа..6+++
02.10.2019 17:35
kvg55 написа:
Трифонов в коалиция с Борисов са закрили държавата.



""Не сме народ а мърша..." доказва обратното"...

тук си прав, бай круме...ние сме силни Личности,а не ..Електорат.
такъв е Гена на Българиня/ и аз мисля, че е ...супер))
цитирай
7. krumbelosvet - Моля, миледи,
02.10.2019 19:18
Зная, че можете да пишете добре.
Тревожа се за вас, с тоя правопис и архитектура на текста.
цитирай
8. krumbelosvet - Избори за полицейски началници на РПУ ще въвежда Слави.
03.10.2019 08:59
След 9-ти септември е имало изборни съдии. И баща ми е "дежурил" като член на съдебен състав в ...бракоразводни дела. Под председателството на юрист. Отпадна тая практика, защото се видя, че е много рисковано да съдийства човек без специално образование.
Помислете, моля, как щи "избира" съдии или прокурори един гражданин, който не е стъпвал е съд? А ако е стъпвал, колко съдии познава? А ако познава, как ще оцени съдията, ако е изгубил дело? А ако е спечелил? Ами ако е дърводелец по образование или си е без образование?
Той великият Трифонов излъга 2 милиона избиратели, че трябва да си избират... полицейския началник. И не помислил великият шоумен, как ще водят предизборна борба двама ОФИЦЕРИ, и кой човек си познава полицейския началник, ако не е рецидивист?
Ох, Слави, Слави, заслужаваш да те намажем с катран и да те овъргаляме в перушина...
Вижте какво са си говорили Тръмп и Зелински. И за какво е звънял английският посланик на Герджиков - да ходатайства за английска фирма в съдебен спор...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953135
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031