Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2019 08:27 - Вчера Цветанов даде фундаментално интервю за оставката си
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 843 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Личните и партийните драми настрана.

За мене най-важни бяха думите на Цветанов, че БЪЛГАРИТЕ имали качеството да се отмятат от стари приятели. С което повтори думите  на Борисов преди години, че българинът е предател по душа.

Как ще работят за народа си хора, които го презират?

А ставаше дума само за това, че БОРИСОВ се е отметнал от Цветанов. От кой зор намеси българите? Франция не изгори ли Жана д,Арк и не прогони ли Шарл Дьо Гол? Много са примерите по света.

Настръхвам при мисълта какво ще се изговори днес за народа във връзка с Ботев.

Щото старата болест САМООПЛЮВАНЕ, има сега исторически, смъртно опасен пристъп. И от всеминутното самооплюване по медиите, циганите вече не ни броят за хора и през ден бият лекари, полицаи, продавачи, ограбват и убиват старци по селата...

Ако сам себе си не уважаваш, кой ще те уважава?



Тагове:   интервю,   оставки,   Цветанов,


Гласувай:
5



1. getmans1 - КРУМБЕЛОСВЕТ Е НАЙ-УВАЖИТЕЛНИЯТ ...
02.06.2019 08:39
КРУМБЕЛОСВЕТ Е НАЙ-УВАЖИТЕЛНИЯТ ЧОВЕК В БЛОГА, БЛАГ И ХРИСИМ ... Т.Е. БЛАГО И ХРИСИМО ТРИЕ ЧУЖДИТЕ КОМЕНТАРИ И ОЩЕ ПО-КРОТКО И ОЩЕ ПО-БЛАГО СЪДИ ВСИЧКИТЕ КОИТО НЕ СА НА АКЪЛЧЕТО МУ ДОРИ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ ... НА БЕДНОТО МУ БЛАГО И ХРИСИМО АКЪЛЧЕ МУ Е ТЯСНО И АКО ИМА ЕДИН НАЧИН ЩЕ ТРИЕ ПОГОЛЛОВНО И НАВРЕД. КОМУНЯГА ИСТИНСКИ И НАЙ-ВАЖНОТО ... НАЙСТОЯЩИЙ.

Не, че има някакава разлика между истински и настоящий ама на руски .... ехей, на руски си е друго и градация аФторитетна се усеща ... хахахаха.
цитирай
2. krumbelosvet - Благодаря на психодесните за посещението.
02.06.2019 18:01
Първият, getmans1, не коментира поста а автора, всъщност го кичи с прилагателни. Няма да го трия, понеже е по-кратък от друг път. На мене ми коства МНОГО УСИЛИЯ да съм кратък, и затова трия дълги коментари.
Вторият, missana, надълго и широко казва половин истина, всъщност по-малко от половината, че циганите се размножиха по време на социализма. Това е от сигурните ТРУДОВИ доходи и достъпа до МЕДИЦИНА. Но НЯМАШЕ тогава цигански ТЕРОР, те имаха респект към властта, и българите не се страхуваха от тях. СЕГА започнаха да се размножават МНОГО по-бързо, да тероризират българите, да бият лекари, полицаи, учители. И гласуват за пари, и няма данни кой колко гласове е купил, особено пък от БСП.
Мисана е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАИВЕН. Той е голям поклонник на пуетесата Росиела, което е диагноза. Естествено, той не е забелязал ИРОНИЯТА в изказването на Овчаров, че е осигурил потомците си до девето коляно (това НИКОЙ не го може) и СВРЪХ-НАИВНО ми го сервира като нек,во "доказателство".
Но ще го изтрия заради гнусотията, че "българският народ е наистина бъкан с подлеци и предатели". И вади страшно доказателство - Гарибалди не е предаден, а Левски е предаден. Първо да го питам, а Жана Д, Арк, освен предадена, не е ли СЪДЕНА и ИЗГОРЕНА от французи ПРЕД ФРЕНСКА ПУБИКА!!! А революцията на евреина Гарибалди е ОПЕРЕТНА. Човекът получава пари (от кого?) да въоръжи, облече и храни 1000 младежи. Хиляда. Срещу Хабсбургската империя. Която му отстъпва!?!?!? И той предава властта на Виктор Емануил. Империята явно е била решила да прекрати една НЕИЗГОДНА ОКУПАЦИЯ, по предварителни споразумения с Виктор Емануил и банкерите.
А предателството на Левски НЕ Е ДОКАЗАНО и по-скоро е ОПРОВЕРГАНО. Но Мисана не се сеща, че преди да бъде заловен, Левски кръстосва България, среща се с хиляди българи, и НИКОЙ ОТ ТИЯ ХИЛЯДИ НЕ ГО ПРЕДАВА. Един, един ЕДИНСТВЕН е ЗАПОДОЗРЯН за предателство. Но италианският потомък и ИТАЛИАНСКИ патриот с леко гърло храчи по българите. Нещастник. Затова го трия.
цитирай
3. getmans1 - 2. krumbelosvet - Благодаря на психодесните за посещението. 18:01
02.06.2019 18:29
БЕЛОСВЕТЛИЙ, бас хващам, че преди да ти сложа епитет някакъв доста време съм търпял, търпял и търпял ти да ме ЕТИКИРАШ ... И, ЗАБЕЛЕЖИ на моя територия.
ТИ НА ТВОЯ ТЕРИТОРИЯ МЕ ТРИЕШ но за сметка на това влизаш в моя блог с рогата напред и аз трябва да те търпя ли, че не стига това ами и на ЛС идваш да ме бастишваш ... дори когато един път ти направих комплимент за твой постинг и мнение ти пак ме изтри.

НО, ДО ТУК.
цитирай
4. krumbelosvet - Драги гетманс1
03.06.2019 06:26
Пак разкарваш топката. Не коментираш конкретния пост, нито конкретните идеи. но пак няма да те изтрия, понеже си горе-долу кратък. Никога не съм те настигал по грубост, както и никого от психо-десните, но вие сте свикнали на МОНОПОЛ в обидите и гадостите. Щото 30 години го правите безответно в масмедиите. Мая Манолова и Корнелия започнаха да ви отвръщат и вие оревахте света...
цитирай
5. krumbelosvet - Италианският синдром на презрение към българите
03.06.2019 06:45
Колегата Мисана, потомък на италианци, ми напомни тоя синдром.
След изстрелите на ТУРСКИЯ убиец Агджа по папата през 1981г, ЦРУ организира мощна антибългарска кампания. Защото тоя папа трябваше да свали комунизма в Полша, а простакът Агджа, освен че за малко не го уби, насочи общественото мнение против ГЛАВНИЯ СЪЮЗНИК на САЩ. Италианците се хванаха като шарани на въдицата, и Италия беше заляна с цунами на презрение към българите. ИЗЛЕЗЕ НОВО ИЗДАНИЕ НА ИТАЛИАНСКИ ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК, В КОЕТО ДУМАТА "БЪЛГАРСКО" беше О Б И Д А, особено гнусна обида. Тоя речник не е изтеглен от обръщение и е в сила до днес, не само в Италия. Защото присъдата над нашия мъченик Антонов беше отменена "по липса на доказателсва", но ПРЕЗРЕНИЕТО остана. И "родният" италианец Мисана го проявява, без да се усеща, разбира се. Шаранска работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1972205
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930