Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2018 22:05 - Замириса на фейсбук-преврат
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3030 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 17.11.2019 21:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Уж за цените на горивото, уж за данъка на старите автомобили, уж заред Подкрепа на майките, накрая са разбра :

Фейсбук организира на 16, 17 и 18-ти октомври, петък, събота и неделя, демонстрации за ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. Това стана след като дни наред малки групички протестъри бяха рекламирани по всички новини. И фейсбук продължава медийната кампания.

И една демонстрация не им стига. Щото опитът сочи, че за да побеснеят достатъчно демонстрантите (като през януари 1997г.), требе дни наред да окат и укат и да се САМОНАВИВАТ С МЕДИЙНА ПОМОЩ.

Но това правителство, всъщност жокерът ББ, е докаран на власт от "Европейската" "Народна" Партия, която има ЦЯЛАТА ВЛАСТ в Епропа. Подкрепя го и САЩ, ЦвЦв има най-дълги посещения там, без да знаем защо. И само ЕНП, съгласувано със САЩ, може да го свали. 

Ако сте забравили, първата "Арабска пролет" започна от Фейсбук в Тунис. Уж щото една полицайка обидила някаква жена на улицата... 

Защо ли си спомням една случка с Настрадин Ходжа. Били си легнали с жена си, когато на улицата се чула глъчка  Ходжата се наметнал с една черга и излезнал да види какво става. Но веднага двама-трима се хвърлили, взели чергата и изчезнали. Прибрал се Настрадин и жена му го пита:
- За какво беше глъчката?
- За нашата черга.

Можеше да се очаква, че скоро кукловодите ще се откажат от ББ. Не само. че се износи. Той има опасност да изока "Царят е гол" за слугата на либерастията Жан Клод Юнкер и за цяла "Европа". Всъщност, отдавна каза за мигрантската криза, "да се разберат големите". С което ги обвини, тия големите. Той първи каза думата за ЕВРОПЕЙСКИ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ. Не успя да прокара истамбулската конвенция. Не приема и решението на ООН за мигрантите. И има т.н. патриоти и един русофил в правителството.  Не очаквах всичко това да му се размине.

Но с ТЕХНИТЕ МЕДИИ (щото те, либерастите, имат монополно положение ) и с ТЕХНИЯ фейсбук (и др. социални мрежи и сайтове), хем могат да свалят ББ и да го замент с още-по-"такъв", хем ще прехвърлят отговорността на нас. Което е лошо за нас.
Защото АКО СЕ ОЧАКВАШЕ НЕЩО ДОБРО, НЯМАШЕ ДА НИ ПРЕХВЪРЛЯТ ОТГОВОРНОСТТА.




Гласувай:
9



1. krumbelosvet - И Корнелия Нинова май е в заверата
16.11.2018 07:56
Тая нервозна г-жа, все повече губи подкрепа в БСП, и моята в т.ч. И не случайно има толкова срещи с посланика на САЩ, на които не знаем какво се е говорило. Не случайно президента обърна внимание, че сега НЕ Е ВРЕМЕ ЗА ОСТАВКА на правителството. Но Нинова си знае нейната. Дали и тя не служи на гсподарите на Фейсбук, и на целия нет, и на масмедиите?
цитирай
2. radostinalassa - Всички партии играят в един театър
16.11.2018 20:14
Съмнителна е и новата партия Възраждане.
цитирай
3. planinitenabulgaria - В постинга Ви има сериозни грешки, бих казал, че са
16.11.2018 20:50
от типа основно заблуждение. Нещата са много по-сложни, ясно е само едно - дългата ръка на Путин и първотроловете му у нас, ниновА и радеВ.
Въведоха се нови понятия, вече не се казва фейсбучка, а простачка. Появи се и една нова класа на младите успели жени, които вече наричаме разпоретини. Те са по първите страници на списанята, начело на партии, водят комисии. До скоро ги наричахме калинки. Явявят ги навсякъде, защото за всичко готов акъл имат на момента да дадат, включително и как да се възпитават децата. До скоро една прослойка наричахме цървулите, днес тя бива наричана опростачените.
И още едно понятие - хибридна война. Там в централите на ФСБ се измислят фалшивите новини, дезинформацията и пропагандата.
Не класифицирате и не редуцирате правилно. Това важи и за олигархката ниновА.
И последният не добър показател, че статията Ви е спорна като теза, като казус - изкоментирала се е под нея една дама, за която едва ли е възможно да различи сик от пармак...
цитирай
4. krumbelosvet - Драги planinitenabulgaria,
16.11.2018 21:27
Чувствата ви са известни в блога. И освен тях няма нищо в комента ви.
По няколко причини се стремя към краткост, която се постига ако хванеш ГЛАВНОТО. Вие НИЩО не козвоте за това ГЛАВНО. Че сме свидетели на медийно-фейсбучна кампания, по техвологията на "цветните революции", в която НЕ УЧАСТВАТ парламентарни партии. Но участват ЧАСТНИ субекти като медиите и сайтовете. И обект на нападението е ББ, креатура на ЕНП, която изглежда иска да се отърве от него, по посочените в поста причини.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1954079
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031