Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2018 23:33 - При Слави - антибългарски идиотизъм на психиатърка
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3460 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 06.02.2020 09:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Десет пъти помоли Слави "психиатърката" за психологически портрет на Валери Симеонов. Тя за него НЕ ПОЖЕЛА да каже една дума. Но отвори уста като септична яма, КОЛКО СМЕ ДОЛНИ ние, ДА , ние Б Ъ Л Г А Р И Т Е. Защото... кво била чела по форумите... Приравни народа си с ХЕЙТЪРИТЕ по форумите.!!!

Ма госпожо докторка, думата хейтър е АНГЛИЙСКА. И не случайно е възникнала тая дума на английски, а защото първо там нета е дал възможност на някои страдащи хора, да ЗЛОСЛОВЯТ безопасно за собствено удовлетворение. Английска е думата, ма да се е сетил някой да каже колко са долни англосаксите?

Ма тия лошите по форумите били "много" според психо-докторката.. Колко много, госпожо, в сравнение с тия 5 милиона българи, които са останали тук? И които не се изявяват по форумите, защото по световна тенденция има много форуми, където не е за нормален човек.

И не подаде ли премиерът идеята, че вражеската му партия е яхнала майките? Но г-жа психарката е сигурна, че хейтърстващите не били тролове, оти "ЛИЧНО ПОЗНАВАЛА НЯКОЙ ОТ ТЯХ"?!?!?! Това е баш идиотизъм, като зе пред идиоти, за каквито ни мисли г-жата. Защото  КОЛКО са тия някои, които и дават основание да осъди милиони, да осъди целия си народ? Колко са - 5, 10, 20 души от милионите? Повече НЕ МОЖЕ да са. И откъде ги познава? Пациенти? Шефове? Колеги? Близки и роднини? Мното контактна г-жа!

И тук идва съмнението, дали искрено греши докторката, или съзнателно участва в ОТРАВЯНЕТО на нашия ДУХ? И дали е българка, или е преименувана? Защото изключително НИСКОТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАВНИЩЕ на антибългарските й заключения, не е само недопустимо, а е практически НЕВЪЗМОЖНО за човек с висше образование, особено за лекар. Щото знаем, че не се става лесно лекар, както може да се случи при някой други специалности. Но госпожата явно е убедена, че ние гоите сме на това интелектуално равнище.

А ежеминутното оплюване на българите по медиите има и "странични ефекти". Например презрението на другите народи, и на ЦИГАНИТЕ в т.ч., които вече не ни броят за хора. И през ден бият полицията. И повечето села са под циганско робство, и части от градовете. Не е безобидна "грешката" на докторката, а се вписва в координираните и УСПЕШНИ действия за унищожението ни...

И даже ако е останал САМО ЕДИН достоен българин, а те са милиони, право ли е, и психо-здраво ли е, да се говори колко сме долни българиТЕ, където членуването означава ВСИЧКИ българи? И ква е таа "свобода на словото", която позволява на медиите всяка минута да ме плюят у дома ми?



Гласувай:
7



1. krumbelosvet - Не съм от редовните зрители на Трифонов.
25.10.2018 17:34
И не хванах началото на интервюто, за да зная името на героинята. Но това важно ли е? НЕЙНОТО ИМЕ е Л Е Г И О Н. Много са днес майциплювците. Това насаждат масмедиите от 30 години.
цитирай
2. wonder - Не гледам телевизия, но принципно ...
26.10.2018 11:24
Не гледам телевизия, но принципно психиатрите са по-луди от пациентите.
цитирай
3. radostinalassa - Точно така е
28.10.2018 16:54
След известен брой години работа, психиатрите стават като пациентите си. Мисля, че медицина се учи 6 години.
Днес чувам от циганите да казват - какво като сме черни. То само това да им е лошото.
Партиите ги поставят над нас, над полицаите, развъждат ги за гласоподаватели. Трябва да се забрани на неграмотни хора да гласуват. Това означава , че са тъпи по сой.
цитирай
4. krumbelosvet - Драга Радостина,
28.10.2018 19:44
Обяснението с ромското гласуване ми е познато. Но ми се струха недостатъчно. За да е вярно, ВСИЧКИ политици, и избирателите им също, трябва да са идиоти.
Аз считам, че циганската ДЕМОГРАФСКА АГРЕСИЯ, е само един детаил от действащия ЧУЖД план за унищожението на българите и присвояване на земята им.
цитирай
5. radostinalassa - Така е
28.10.2018 21:28
Освен това гласуват и умрелите от листите.
Но сега ББ вдига заплатите на чиновниците и така купува вота им. Този план за земята ни е зловещ. Но ако се върнат при нужда 2 млн българи, този план ще се провали. Такъв план няма шанс.
цитирай
6. krumbelosvet - Zaw,
31.10.2018 04:22
Многократно допускаш една и съща грешка. Като коментираш едно изречение, и даже една дума, забравяш другите изречения и думи в текста (а аз помна и други твои текстове). Сигурно знаеш причината, затова сам си трий грешките. Ако не, ще те трия където мога. Тук изтрих два твои комента, в които МНОГО си забравил. Изтрих и моите отговори.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1969958
Постинги: 1162
Коментари: 3396
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930