Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2018 10:11 - Тази година на 6-ти септември БНТ1 излъчи "НЕПРИМИРИМОСТ"
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 624 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 01.10.2018 06:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не е ли това доказателство за ЧУЖДА конспирация? Иначе може ли в деня на Съединението, Националната ТВ да излъчи филм не просто за политическото разделение и омраза, но за НЕПРИМИРИМОСТ? Значи завинаги омраза... или до смъртта на омразните.

Стар номер на кинаджиите е гаднярът да яде по противен начин, докато води съдбовен за жертвата си разговор. Има го във "Властелинът на пръстените" и в наши филми. Аз гледах "Непримиримост" до семейната сцена, където майката и пошло ЯДЯЩИЯТ баща назидават сина си, 10-годишен, как да оцелее под управлението на комунистите. Изключих ТВ след като ядящият стана и удари шамар на детето. Всичко беше ясно след такава завръзка.

До днес, вече 24 дни, се чудя КАК Е ВЪЗМОЖНО и може ли да е случайно, на годишнината от Съединението, да се излъчи такъв филм. При това ЦЕЛТА му е изведена в заглавието "НЕПРИМИРИМОСТ". Значи, повтарям, завинаги омраза, или... до смъртта на омразните. Последното, уви, не е измислено преувеличение:

Имам първи приятел от казармата. Най-кроткият човек, от културно семейство, владее немски и френски, инженер, а брат му - военен лекар при соца. Значи, не са били считани за "врагове на народа", защото синовете на тия врагове служеха в трудови войски. Но е подскачал на сините митинги и е чел в.Демокрация и в.Анти. И тоя човек мисли и казва пред мен, че след 10-ти нещата у нас не вървят, защото не е пролята комунистическа кръв! Това не е изолиран случай. И в блог.бг имаме такива герои, даже един atila зове да се изтребват целите семейства на комунистите, заедно с децата, и един немски тигър съжалява, че не са Стамболовите времена, за "да посегне" на тия които мрази. Срещал съм и такъв член на ВМРО, и читател на в. Анти...

Слава Богу, тоя път, за първи път в историта, нашите десни НЕ ПРОЛЯХА КРЪВ след като взеха властта. (Друг е въпросът дали со го искали менторите им, в които са влюбени.) Това е залог да спре гражданската война у нас, започнала от Стамболов през 1885-6 година, преминала в студена фаза и потисната след 50-те, и обострена след 10-ти ноември. Но който владее медиите, може ВСЕКИ МОМЕНТ да организира нов КЪРВАВ ПРИСТЪП.!!! И явно го има тоя някой, който ДОСТАТЪЧНО владее медиите, за да зове за непримиримост в деня на Съединението!!!

ПАЗИ БОЖЕ.
Не са остарели думите на Юлиус Фучик - ХОРА, БДЕТЕ.!!!



Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Знаете ли, че
30.09.2018 13:48
На 5-ти септември във Вазовия град Сопот се чества... отделянето от община Карлово!!! Концерт на площада, речи, фоерверки... Един ден преди Съединението, наследниците на чичовците око им не мига да честват разединение. Не забелязват абсурда? Добре, може би е по-справедливо парите на сопотненци да не се управляват от съседния град. Но чак пък народни веселия и фоерверки за разединение ден преди Съединението...
Ако някой поеме инициативата, голамо мнозинство от сопотненци ще се съграсят за отмяна на честванията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1973960
Постинги: 1163
Коментари: 3398
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930