Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2018 09:26 - Хитлер направи Лайпцигския процес. Тереза Мей го надмина - осъди и наказа без процес
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1512 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 24.03.2018 18:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Истината става първа жертва на войната, както е всеизвестно. И ПРАВОТО става НЕИЗБЕЖНА жертва след истината. Тереза Мей напусна света на правото и встъпи в света на войната - пропагандна за сега, но всяка горещата война има пропагандна подготовка.

Случайно ли Гьоте слага в устата на Мефистофел думите "С полицията аз се справям в миг, но от съдиите - беда голяма"? Според Гьоте ДЯВАЛЪТ СЕ БОИ ОТ СЪДА! И Мей  като него, май. Пророк е тоя немски поет. Защото през 1933г. в Лайпциг, Хитлер опита да употреби съда за лъжа и пропаганда, и беше наказан с позор от един подсъдим БЪЛГАРИН.!!!

Новите поколения може би не знаят за тоя ИСТОРИЧЕСКИ процес от 1933г., самонадеяно предаван НА ЖИВО по радиото от нацистите и следен със затаен дъх от цял свят. Целта е да бъде доказано, че комунистите са подпалили Райхстага, което да стане морално основание за изтребването им. Като свидетели се явяват лично министрите Гьоринг (на авиацията) и Гьобелс (на пропагандата), бурно аплодирани от нацистката публика в съдебната зала. А подсъдимият българин Димитров е отказал служебен адвокат и се защищава сам, на немски език. И успява така логично да обори прокурора и свидетелите тоя българин, че довежда министрите до крясъци и заплахи. (Слушал съм тия крясъци, записани на грамофонна плоча прилежно, по немски.) Хитлер решава да освободи подсъдимите, за да спаси някакъв престиж.

Бях в Германия 19 години по-късно. Димитров тогава беше по-известен от България. Щом кажеш, че си българин, веднага следваше "Ооо, Димитроф". И почти половин век след тоя процес, европейската мода да се подиграват с България, не беше на мода. До 1981г., когато ЦРУ ни обвини за изстрелите на един... турчин по папата. И до днес в Италия, в един речник и в живия език, е ОБИДА думата "български".

БиБиСи стана бухалка (не за първи път). Тереза Мей не само не изчака КРАЯ на следствието, тя НЕ ИЗЧАКА И НАЧАЛОТО му. Просто посочи "виновните".  И знаменитият милиардер Тръмп ВЕДНАГА СЕ ПРИСЪЕДИНИ. И не се усети, че ДОКАЗВА участието си в играта. След известно "навиване", се присъединиха към НЕДОКАЗАНОТО обвинение Германия и Франция (всъщност, ЕДНОЛИЧНО се присъединиха един джендър и предателката на Германия и на цяла Европа). След което и цала (предадена) Европа се присъедини в... ПРОПАГАНДНАТА ВОЙНА срещу Русия. Това не е шега. Всяка война има пропагандна подготовка, и това не го е открил Хитлер. От хилядолетия всеки монарх се е сещал, че ТРЯБВА ДА "НАХЪСИ" народа и войската...

Та така. Тереза Мей надмина Хитлер. Безспорно и неопровержимо го надмина. И целият Запад се присъедини. Не е за вярване, но ПРЕД ОЧИТЕ НИ точно това се случи!!!



Гласувай:
10



1. pando - Фашага,фашага
22.03.2018 11:00
Окото не вади.
Да не забравяме,че под знамената на Хитлер е бил целия запад...и ФАЩ.
цитирай
2. pando - Да не се забравя
22.03.2018 16:27
Странната война ,която Франция и Англия обявяват на Хитлер-03.09.1939. се нарича още -"6 месеца белот и 20 дена гладко бягане". На практика те са съучастници на Хитлер...
цитирай
3. krumbelosvet - Любопитно
22.03.2018 16:54
Любопитно за Лайпцигския процес.
Георги Димитров и още двама българи са избрани за подсъдими не случайно, а защото се търсят ниско интелигентни хора с лошо име. Това е преобладаващото мнение за нас пред 1933г.
Основоположници на антибългарската пропаганда в Европа са византийските историци, чиято пристрастна омраза е възприета безкритично. После Волтер случайно ни споменава в комедии, просто защото вместо народ "А" и народ "Б" споменава авари и булгари. Но безспорен знаменосец е Бърнард Шоу с комедията си "Arms end the man" (Оръжието и човекът), посветена на... блестящата ни победа в Сръбско-българската война от 1885г., защитила Съединението. Толкова са долни лъжите и подигравките в тая комедия ,че тя никога не е превеждана на български. Но я има в Събраните Съчининия на английската знаменитост.
И във връзка с процеса, немската преса не само нарича Димитров "тъмен балкански субект" но и българите - "диваци и варвари". В заключителната си реч на процеса, Димитров специално се спира на това. (Трябва да публикувам отделен пост, АКТУАЛНО Е.) И защищава блестящо народа си. Толкова блестящо, че цели 48 години НЕ БЕШЕ МОДЕРНО да се хулят българите и България.
А сега пак е модно, особено между... българите.
цитирай
4. krumbelosvet - Никой не забеляза
23.03.2018 06:21
21 часа никой не забеляза една грешка - кой е министър на пропагандата и кой на авиацията, между Гьобелс и Гьоринг. Малко останахме тия, които помнят добре ВСВ. А аз съм бомбандиран в София, и съм се преселил у баба на село, като пеленаче. Но една съученичка нямала село, посрещнала всички бомбандировки в София, и до зряла възраст ПОВРЪЩАШЕ, когато чуе сирени (на втори юни).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1952897
Постинги: 1157
Коментари: 3378
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031