Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2017 08:52 - Ето смразяващите предсказания на Нострадамус за 2018
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1390 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Ето смразяващите предсказания на Нострадамус за 2018 September 9, 2017

image

През 1555 г. във Франция Нострадамус започва да пише поредица от мистериозни стихове, изпълнени със странни идеи. Сега се твърди, че това са удивителни предсказания за бъдещи събития на Земята. Предричайки катаклизми и бедствия стотици години преди да са се случили, твърди се, че Нострадамус е предсказал цялата история от смъртта си до сега и още доста напред.

Според мнозина той не е бил нищо повечеот един интелигентен мошеник, който се е възползвал от доверчивите, докато други го приветстват като най-великия пророк, живял някога на Земята.

Мишел дьо Нотр-Дам, по-популярен просто като „Нострадамус”, бил обикновен човек, който живял във Франция. Той бил лекар и астролог, който живял през шестнадесети век.

Само че има неща, които го отличавали от всеки друг. Той имал способността да „вижда бъдещето”.

Нострадамус се втренчвал в купа с вода и докато наблюдавал течността, „получавал” видения за бъдещето. Така той предрекъл много бъдещи събития, които се оказват точни.

Нострадамус написва първата си книга, Les Prophesies” през 1555 г., а издателски компании продължават да печатат копия на книгата и днес.

На Нострадамус се приписват предсказанията за всичко от Големия пожар в Чикаго от 1871 г. и идването на Хитлер на власт през 30-те години на миналия век. Той предрича и 11 септември 2001 г., като пише: „Земетръсен огън от центъра на Змеята ще разтресе Новия Град. Две големи скали ще воюват дълго време; Тогава Аретуза ще окървави нова река”.

На този човек се приписва и предсказването на кацането на Луната, убийството на Дж. Ф. Кенеди и атомната бомба.

Нострадамус живял в изключително трудна епоха, през която гледането в бъдещето се смятало за магьосничество.

Затова, за да скрие „умението” си или способността да вижда в бъдещето, той замаскирал виденията си в четиристишия, в които скрил бъдещето тъй заплетено, че няма как да разбереш четиристишието, докато не се случи събитието.

Но какво казва Нострадамус за 2018 г.?

Според тези съобщения, Нострадамус видял ужасни неща да се случват през 2018 г. (Макар и подобни неща да се казаха и за 2017).

Твърди се, че френският пророк казал, че мъртвите ще се надигнат от гробовете, а Земята ще се изправи пред промени между народите.

Няколко природни бедствия ще разтърсят света, както никога преди това.

Най-ужасяващите предсказания могат да се намерят в книгата му Les Prophesies” в едно четриристишие, което уж описва идването на третата световна война. Нострадамус пише, че ще започне „Голяма война”: „голямата война ще започне във Франция и Европа ще бъде нападната. Ще бъде дълга и ужасна за всички... а след това най-сетне ще има мир, но само неколцина ще му се насладят”.

Той пише: „Ще започне война между две големи световни сили и ще трае 27 години. Момент на голямо насилие ще съвпадне с появата на комета в небето. Ядрен тероризъм и естествени катастрофи ще рушат планетата ни, докато една гигантска планета не доближи земята”.

Нострадамус като че ли е предрекъл няколко природни бедствия и е предсказал изригването на планината Везувий. Казал, че земята ще се тресе на всеки пет минути и ще природното бедствие ще убие до 16 000 човека.

Само че той сякаш предрича и природно бедствие в Съединените щати. Според Нострадамус едно земетресение ще засегне „особено западната част на Съединените щати. Силата му ще се усети по земите по цялото земно кълбо”.

Френският пророк е предрекъл големи катастрофи, които ще се случат уж поради „Глобалното затопляне”. Не че е знаел какво е това преди стотици години, но Нострадамус пише, че „Кралят ще ограби горите” (неконтролируема сеч?) и че „небето ще се отвори и полята ще изгарят от жегата”.

И докато мнозина смятат предсказанията, направени от Нострадамус, за съвпадения или плод на грешно тълкуване или лоши преводи, милиони хора по земното кълбо твърдо вярват, че Нострадамус е бил един от най-великите и най-точните пророци в историята.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746080
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031