Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2018 17:11 - Колбринската Библия: 3 600 годишен текст, който би могъл да пренапише историята
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1320 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Колбринската Библия: 3 600 годишен текст, който би могъл да пренапише историята January 20, 2018

http://posledenvek.info/entries/cryptohistory/klbrnbbl

image

Колбринската Библия, освен всичко друго, разказва историята за създаването на човека и дори споменава съществуването на древни култури (Цивилизации), които са живели на Земята преди пристигането на Адам и Ева. Тя е вероятно един от най-обсъжданите древни текстове, които споменават съществуването на високоразвити древни цивилизации на Земята преди „писаната история”.

„В онези дни хората ще имат Великата книга пред себе си [по време на завръщането ѝ], мъдростта ще се разкрие, малцината ще се съберат, за да дадат отпор – това е часът на изпитание. Неустрашимите (храбрите) ще оцелеят...” Ръкописи 3:10

Въпреки че много хора не знаят за съществуването ѝ, т.нар. Колбринска Библия разказва историята на древни събития от забравената история на човечеството. За някои от разказите, написани в „Колбринската Библия”, се казва, че дори предричат собствената ни писана история, докато други писания предричат катаклизми, които тепърва ще ударят земята.

Колбринската се смята за паралелна библия на класическата Християнска Библия. Вярва се, че тя съдържа очарователни подробности по отношение на определени пасажи, като Потопа и Изход. Колбринските текстове споменават и „Разрушителят” като ключова фигура и в двете събития и описват множество катаклизми, които тепърва има да се случат.

Колбринската Библия е колекция от древни текстове, останали скрити векове наред и съхранени от уж потайни групи близо хиляда години. За древните текстове се казва, че са били спасени от пожара в абатство Гластънбъри през 1184 г.  Някои дори твърдят, че има дълбока връзка между древните текстове и Иисус Христос.

Много изследователи ще се съгласят, че Колбринската „Библия” е светска хронология на поне 3 600 години. Говори се, че е написана по същото време, както и „Старият завет”.

Написана е от множество автори, вариращи от древни египтяни до древни келти. Също както има две части – стар и нов Завет, Колбринската Библия също се състои от две части, които съставят цяло от 11 книги.

Първите шест книги от Колбринската Библия са написани от древните египтяни, докато останалите книги били „заковани” от древни келтски свещеници.

Мнозина вярват, че най-старите части от Колбринската Библия са били компилирани след Изход, който според много изследователи се е случил през петнадесети век пр.Хр.

От мнозина тя е смятана за първия юдейско-християнски документ, който описва разбиране за човешка еволюция, креационизъм и интелигентен дизайн. Математическите принципи на Колбринската Библия отразяват интереса на древните Друиди към астрономията и математиката и говорят за глобални катаклизми в миналото.

Древният текст също така разказва историята за сътворяването на човека и дори споменава съществуването на древни култури, които съществували на Земята преди простогането на Адам и Ева.

Първата част от Колбринската Библия съдържа историята на сътворението, която се чете както като религиозен, така и като научен текст. Полседните две книги от Колобринската Библия са посветени на Иисус.

Интересно, този древен документ, наричан също Бронзовата книга или Колбрук, описва Падналите Ангели, споменати и в Битие, като прави връзка със „смъртни мъже”, които се женят за дъщерите на Адам и Ева и имат деца. Това противоречи на общата вяра, че божествени същества са се кръстосали със смъртните човеци.

Разрушителят: Ключова фигура за човечеството

Колбринска Библия – 21 век Мастър Издание

  • Ръкописи 3:3

С преминаването на вековете определени закони въздействат върху звездите в Небесата. Пътищата им се изменят; има движение и безпокойство, те вече не са постоянни и голяма светлина се появява в червено на небето.

  • Ръкописи 3:4

Когато кръв обагри на Земята, ще се появи Разрушителят и планините ще се разтворят и ще бълват огън и пепел. Дърветата ще бъдат унищожени и всичко живо ще бъде погълнато. Водите ще бъдат погълнати от земята и моретата ще заврят.

  • Ръкописи 3:6

Хората ще се разпръснат в лудост. Ще чуят тръбата и бойния вик на РАЗРУШИТЕЛЯ и ще потърсят убежище в земните бърлоги. Ужас ще яде сърцата им и смелостта им ще изтича от тях като вода от счупена стомна. Ще бъдат поядени от пламъците на гнева и погълнати от дъха на РАЗРУШИТЕЛЯ.

 




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744890
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031