Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 16:51 - Опитите за цветен преврат в Румъния, застрашават и България
Автор: krumbelosvet Категория: Други   
Прочетен: 1142 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 22.02.2018 08:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди 10-ина дни наш ТВ-репортер от Видин се срещна на безлюдна улица със САМОТЕН  гражданин, който иска присъединяване към Румъния, защото там имало осъдени министри, а у нас не. Човекът се е нагледал на наша ТВ, възмутил се, потърсил гласност и одма я получил. Без никаква обществена подкрепа. Но с подкрепата на ТВ, може да доживеем и наш Пуч Демон. Какви болки има човекът! И как услужливо журналето И ЩЕФОВЕТЕ МУ, дават МИЛИОННА трибуна, за да си обяви едно искане, което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, защото засяга целостта на държавата! 

Преди година без два дни публикувах в блог.бг поста „ЕНП прави цветен преврат в Румъния”. Сега там десните (а според ТВ – просто „хораТА”, демек НЕ ПАРТИЙНО, всички хора)  отново се надигат с мощната подкрепа на ЕНП, която отново заплашва лявото правителство със санкции. Отвово ТВ ни показва симпатични демонстранти, които са възмутени от опитите на правителството да се отърве от съдебно преследване за корупция. И отново не ни казват какво мисли правителството по въпроса. Отново и отново ЕДНОСТРАНЧИВА информация, в АЗБУЧНО нарушение на правилата за честна журналистика. 

 И понеже става дума за ПРОДЪЛЖАВАЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ще публикувам почти без изменения поста от преди година: 

Трета седмица новините започват с демонстрациите в Румъния, а  до днес не сме чули ЕДНА ДУМА за аргументте на румънското правителство. Но гледаме приятни физиономии на демонстранти, които говорят как са
- против кражбите
- против корупцията
- ЗА доброто бъдеще на децата.

Ама то, 
само идиоти и престъпници могат да са ЗА кражби и корупция и ПРОТИВ доброто бъдеще на децата! Значи, демонстрантите смятат управляващата ПАРТИЯ за идиоти и престъпници! Не ги е срам левите, да печелят преди 2 месеца румънските избори в дясна Европа! И Европа, пардон, ЕНП която управлява Европа, подкрепя тия демонстранти с всички сили и ЗАПЛАШВА СЪС СПИРАНЕ НА ПАРИТЕ. Наказание без съд на държава и народ. КОЛЕКТИВНО наказание, отречено още от Римското право. Ох, това ни е до болка познато, сега дойде ред и на румънците. До болка познато е още, че и да отстъпиш на хората на ЕНП, няма прошка, искат оставка. И ето, от 5 дни правителството отстъпи, протестърите са по-малобройни, но искат оставка и ако упорстват, както у нас, с "европейска" подкрепа ще успеят.

А пък 
извеждането на ДЕЦА на   П А Р Т И Й Н А  демонстрация на нетърпимост, си е свинщина отвсякъде. Щото готви РАЗЕДИНЕНИЕ НА НАЦИЯТА от омраза и нетърпимост за десетилетия. И тая нация става много, много, МНОГО удобна за управление и даже за УНИЩОЖЕНИЕ отвън.

И 
никой "не се сети" да напомни, че за това правителство са гласували много милиони, гласувало е МНОЗИНСТВОТО  от народа. Демонстрират 100-200 хиляди, нека са 300, нека са милион. Къде е демокрацията? Защо са изборите? Няма значение. Мнозинството е ошашавено от барабанния огън на масмедиите и трудно ще се организира за отпор. А ако го организира някой, поема риска и вината за граждански сблъсъци и даже за гражданска война!

Как да не си спомниш Макиавели, който учи, че за да завладееш една страна, трябва да подкрепиш втория по сила да вземе властта, и така ВЛАСТТА ВСЪЩНОСТ СТАВА ТВОЯ!

Хитро. Отново се включва
 технологията на "цветните революции" които отново доказват Ленинското откритие, че едно ОРГАНИЗИРАНО малцинство, може да се наложи над мнозинството. Само че това не е демокрация, а напротив - диктатура, в случая ДИКТАТУРА НА  Е Н П, Диктатура на демократична партия. А злодеите бълшеники ОТКРОВЕНО обававаха, че ще установят диктатура на пролетариата. Кой е по-демосратичен?

Можем да разберем ЕНП. Те се оляха с мигрантите (и с гейовете, и с краставиците, и с какво ли не) толкова, че вече и платените масмедии трудно удържат недоволството. Несистемни партии набират сили и ако дойдат на власт, глобал-либерастката им политика ще има проблеми. Затова С ВСИЧКИ СРЕДСТВА трябва властта в колкото може повече европейски срани да бъде у ЕНП. А ЕНП на кого служи е "тайна". Щото всички шефове на ЕС са парашутисти с общ знаменател, известни с неизвестността си, и наш Станишко между тях...

А 
в средновековния Франкфурт, родното място на Йохан Волфганг Гьоте, на стената в съдебната зала на кметството, е имало гравиран стих, който завършвал с думите
"Истината за да разберете,
трябва да изслушате и двете". (Двете страни по делото.)
Това Гьоте го документира около 1760-та година, преди два века и половина, а надписът е по-стар...
Т.е.,
 ЕНП ни връща даже ПРЕДИ СРЕДНОВЕКОВИЕТО.!!!

И наш ББ реши да спечели от румънското меле, нали е член на ЕНП и е Меркелюб. И обяви той, че нашите соци, също като румънските, били гласували нещоси корупционно преди 2009г. Ама защо вече 7 години той не е отменил това "нещоси" - тайна велика. Но ако соците спечелят изборите, на втория ден "умните и красивите" ще скочат както скочиха срещу чудвището Орешарски (ББ до днес се оправдава с него), ЕНП ще спре парите и т.н. Затова аз напук ще гласувам за Бойко Борисов! Нека да управлява за трети път, та най-после и той, и ЕНП да са отговорни за нещоси. Стига са се отривали с мръсните комунисти.

Любопитно е, че 
Борисов НЕ вярва в румънската "победа над корупцията", НЕ вярва и в смелата прокурорка Маковей. Той подозира ПАРТИЙНИ разправи и сигурно ЗНАЕ нещичко от службите. И   П А Р Т И Й Н А Т А   схватка оттатък Дунава във връзка с тая "победа" го показва, ако не го доказва. Иначе излиза, че само хората на ЕНП са добрите, а другата партия са идиоти и престъпници.

Аз пък
 НЕ ВЯРВАМ, че Н И Е сме НАЙ-КОРУМПИРАНИТЕ.!!!

Защото статистиките се правят по анкети, т.е. отразяват МНЕНИЕТО на гражданите, а то се определя главно от телевизията. И ето, чета, че според анкетите сме от най-корумпираните и сме наравно с... Турция. Това си е 
ДОКАЗАТЕЛСТВО, че сме далече-далече по-малко корумпирани. Щото в турските сериали, които владеят масите, чиновниците и особено полицията, са образцови джентълмени. Виж ми окото. А нашите сериали? Корумпиран поп-парцал има даже, и всички останали, с 1-2 изключения. За новините и другите ТВ продукции да не говорим. Това в Турция е изключено. И ето ни "наравно". А турските сериали имат своя публика в България и, сравнени с нашите, ЗАСИЛВАТ ЧУВСТВОТО, че сме най-най-долни корупници!

Имам познат, склонен към кражба. Той наивно си признаваше, че НЕ крадял от казармата където беше старшита,  докато чул , че вякакъв генерал е крал. НЯМА ЛОША РЕКЛАМА.!!! Непрекъснатото говорене за корупция, РАЗДУХВА ИСТИНСКАТА КОРУПЦИЯ както вятърът раздухва огъня. Който е крал, нека го научим когато влиза в затвора. 

А аз помня, че великият канцлер-обединител на Германия, Хелмут Кол, патронът на днешната велика канцлерка Меркел (предала на ислямистите Германия заедно с цяла Европа), та тоя ХЕЛМУТ КОЛ беше уличен в незаконно финансиране на партията си, партията на Меркел!

А Трифонов ни даваше Германия като пример, че партиите получават по-малко финансиране за един спечелен глас. И никой не се сети да му напомни за греха на Хелмут Кол. Никой не се сети да напомни и на един от критиците на ншия гл. прокурор Цацаров, който глаголеше кво би сторил на негово място немски прокурор, че немски прокурори повдигнаха през 1933г. позорното обвинение срещу Георги Димитров, разбито на пух и прах от необразования българин... 




Гласувай:
7



1. mihala - Добре е,
06.02.2018 18:41
че все още седим на стари лаври,но скоро ще трябва да слагат всички обици.
цитирай
2. krumbelosvet - Михала,
06.02.2018 19:05
Вие убихте моето самочувствие. Не разбрах нито първото, нито второто ви съждение, а между тях се предполага и връзка.
цитирай
3. bojinkata - Др. борисоффф и 9-ти път да е прем...
07.02.2018 15:19
Др.борисоффф и 9-ти път да е премиер, за дережето в Бг ще е виновен някой друг, най-вероятно пак Орешарски.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1953502
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031